Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ucuza gitarist ararken karşıma çıkan ilan hakkında tavsiyelerinize ihtiyacım var.Sizinde gördüğünüz gibi saçına uygulanmış relic işlemi abartılı olmuş bence ama gece boyunca 3 bira maliyetle çalabilmesi çok büyük artı siz bu konuda ne düşünüyorsunuz ?
Arkadaşlar bu fiyata daha iyisini bulmam pek mümkün gibi görünmüyor en yakın zamanda iletişime geçmeyi düşünüyorum ürünün kendisiylede görüşüp gecelik 2 biraya işi bitirmeye çalışacağım 🙂
Türk malının işçiliği nasıl bilmiyorum deneyerek almak lazım. Bu fiyata belki usa ya da japon bulabilirsin, gerçi bu kurla usa zor ama japon bulursan kaçırma.
Türk malının işçiliği nasıl bilmiyorum deneyerek almak lazım. Bu fiyata belki usa ya da japon bulabilirsin, gerçi bu kurla usa zor ama japon bulursan kaçırma.
Ülkemizden güzel işler çıkıyor ama şu relic hastalığından bi vazgeçsek çok güzel olacak diye düşünüyorum. Elimizde bu var acaba tüm saçları söktürüp saçmı ektirsem 0 gibi olurmu ?
Doğalsa boşuna gitaristin orijinal halini bozmaya gerek yok satarken sıkıntı çekerim.Kullanımdan dolayı olan eskitme tatlı duruyor zaten. 🙂
Elinede bir Strat verdikmi oldu sana Türk işi Hendrix 🙂