Bu görüntüden anlaşılmaz link ve saniye atarsanız daha iyi olur.
Hocam akora ben mi yanlış baktım bilmiyorum ama tınlayan bir sol diyez sesi yok mu ? Ben Ebsus4 diyecektim ama yanıldım galiba.Ladiyez sus 4 basmis..
Hocam peki bu suslu akorlarin yer aldığı bi site falan yok mu ben bu akustikteki akorlarin aynisini çalmak istiyorumLadiyez sus 4 basmis..
Yanildigini dusunmuyorum,Hocam akora ben mi yanlış baktım bilmiyorum ama tınlayan bir sol diyez sesi yok mu ? Ben Ebsus4 diyecektim ama yanıldım galiba.
Bir suru var ama @gokmengzsr ile konustugumuz gibi durumlar gerceklestigi icin goruntu ve ses problemleri cikabiliyor.Hocam peki bu suslu akorlarin yer aldığı bi site falan yok mu ben bu akustikteki akorlarin aynisini çalmak istiyorum
Tamamdır hocam teşekkürlerBir suru var ama @gokmengzsr ile konustugumuz gibi durumlar gerceklestigi icin goruntu ve ses problemleri cikabiliyor.
Guitarchords diye aratirsan googleda bir suru site var. Ama en sagliklisi mantigi ve kurali anlaman olacaktir. Aksi taktirde videodan akor cikarmaya cok ugrasirsin.
Neden ki Abi?Tehlikeli akorlar ama bunlar, bir alisirsan duz major minor basamazsin haberin olsun..
Duz laminore basabilen gitariste muhtac gruplar gordu bu gozler..
Gece gece hic isim yokken dursun zaman oriental version live cikardim, ustune gelme 😀Neden ki Abi?
AmG 7li mi yoksa 😁
Armoninin mantığını oturtma aşamasında aşağıda paylaştığım çok yararlı bir site bence. Kurcalayın her yerini. Özellikle chord identifier bölümü benim çok hoşuma gidiyor.Hocam peki bu suslu akorlarin yer aldığı bi site falan yok mu ben bu akustikteki akorlarin aynisini çalmak istiyorum
TeşekkürlerArmoninin mantığını oturtma aşamasında aşağıda paylaştığım çok yararlı bir site bence. Kurcalayın her yerini. Özellikle chord identifier bölümü benim çok hoşuma gidiyor.
Chord Identifier (Namer)
A chord builder tool that lets you identify the chord name.www.all-guitar-chords.com
Hocam siz mi çaldınız bunu 1. Kısmın akorlari nedir1. Kisim ana yuruyus, 2. Kisim bizim videoda gordugumuz.
Kardesim dun gece, gece gece ne konustuk burda? Mesajin altinda akorlari zaten yazdim acikladim 🙂Hocam siz mi çaldınız bunu 1. Kısmın akorlari nedir
Ha görmemişim onu eywKardesim dun gece, gece gece ne konustuk burda? Mesajin altinda akorlari zaten yazdim acikladim 🙂
Bak bu dedigini unutma, Eyvallah'in agirligi vardir. Hakkini almazsa geldigi nefesi cok darlandirir.Ha görmemişim onu eyw