Merhaba bu videodaki 14. Saniyeden sonraki tonu nasıl alabilirim çok merak ettim yardımcı olursanız sevinirim
Merhaba bu videodaki 14. Saniyeden sonraki tonu nasıl alabilirim çok merak ettim yardımcı olursanız sevinirim
Sabah akşam dinlenecek bir adam gerçekten. Bir gün onun kadar iyi olamayacağımı düşünmek benim motivasyonumu düşürüyor ama 😀Greg Koch dinleyin sonra bir gün. Ama gitarı bırakmayın, benden söylemesi.
Teselli olacaksa söyleyeyim, HİÇ KİMSE bu adam kadar iyi olabileceğini düşünmüyor🙂 Josh Smith ile çalıyorlar, altındaki yorumlar şöyle: "Josh müthiş, ama Koch uzaylı..."Sabah akşam dinlenecek bir adam gerçekten. Bir gün onun kadar iyi olamayacağımı düşünmek benim motivasyonumu düşürüyor ama 😀
Sırf acaba ne lickler çalacak, neler yapacak merakından bu kanala sarmıştım bir ara 🙂
Sabah akşam dinlenecek bir adam gerçekten. Bir gün onun kadar iyi olamayacağımı düşünmek benim motivasyonumu düşürüyor ama 😀
Konsere çıkarak alabilirsiniz.
Şu tonun çok özel veya benzersiz olduğunu zanneden arkadaşlar, blues-rock nedir öğrenin. Hendrix kimmiş, öğrenin. Mutlugil'in 1.10 itibariyle çaldığı karambol cümlelerin gerçekten berbat bir şey olduğunu öğrenin. Sağ el-sol el senkronizasyonu denilen şey neymiş öğrenin.
"Playing through the changes" neymiş öğrenin.
Greg Koch dinleyin sonra bir gün. Ama gitarı bırakmayın, benden söylemesi.
Not: Videodaki örneği dinlerken kulakları benim gibi hasar gören arkadaşlar, aşağıdaki konseri dinleyerek kulağınızın pasını silebilirsiniz.
ben bu kadar gömmeyi doğru bulmuyorum ya.. gitar yeni başlayan veya foruma yeni üye olan insanlar bunları merak ediyor ağırlıklı olarak ve bize bi zararı varmışcasına kaba bir dil kullanmak bence çok yanlış..Hay arkadaş ne hevesle girdim başlığa ne çıktı. Şu foruma V.I.P seçeneği falan mı gelse ne olsa.
Yahu adam troll.. sence cidden yardıma ihtiyacı olan biri gibi mi geldi sana 🙂ben bu kadar gömmeyi doğru bulmuyorum ya.. gitar yeni başlayan veya foruma yeni üye olan insanlar bunları merak ediyor ağırlıklı olarak ve bize bi zararı varmışcasına kaba bir dil kullanmak bence çok yanlış..
Sizin özelinizde demiyorum yanlış anlamayın çok kişi gördüm forumda böyle başlıkların altında insanlarla dalga geçenleri ve açıkçası hoşuma gitmiyor.
Hoşgörülü ve daha kibar olmak bu kadar zor değil.
Neden troll olduğunu düşüneyim ki böyle çok insan var.Yahu adam troll.. sence cidden yardıma ihtiyacı olan biri gibi mi geldi sana 🙂
ben bu kanala gitar bakmak için girip, Greg reisle tanışmıştım. eskiden canlı yayınlar yapardı bu kanalda, uzun süredir denk gelmiyorum ama.Sırf acaba ne lickler çalacak, neler yapacak merakından bu kanala sarmıştım bir ara 🙂
Çaldığı enstrumanlar ve ampliler de zaten kendi gibi efsane...
dışarıdan bakınca öyle... zaten samimi sorana detaylı cevap veriliyor ama son zamanlarda bir kez daha (artık kaçıncı tur bilmiyorum) bu iş goygoy olmaya başladı... şu tonu nasıl alırım... o ton da hep Duman.... lan bir kere Athena, MVÖ, ne bileyim Pentagram filan sorulsun hani geçtim yabancı sanatçıları... tadı kaçtı esprinin o yüzden tepki oluyor genelde... yoksa Duman seven o tonu çıkarmak ister, istesin bana ne...ben bu kadar gömmeyi doğru bulmuyorum ya.. gitar yeni başlayan veya foruma yeni üye olan insanlar bunları merak ediyor ağırlıklı olarak ve bize bi zararı varmışcasına kaba bir dil kullanmak bence çok yanlış..
Sizin özelinizde demiyorum yanlış anlamayın çok kişi gördüm forumda böyle başlıkların altında insanlarla dalga geçenleri ve açıkçası hoşuma gitmiyor.
Forumda bu konu özelinde hoşgörü ve kibarlık, hak edilmesi gereken bir hadise. Bu başlığı açan hiç kimse artık hüsn-ü zan ile yaklaşılmayı hak etmiyor.ben bu kadar gömmeyi doğru bulmuyorum ya.. gitar yeni başlayan veya foruma yeni üye olan insanlar bunları merak ediyor ağırlıklı olarak ve bize bi zararı varmışcasına kaba bir dil kullanmak bence çok yanlış..
Doğru düzgün yönetilen bir forumda bunlar on kere banlanırdı zaten.