Şu uygun fiyatlı yapanları verin de "artiz" gitarımı satıp adam gibi bişeyler yaptırayım ben de. 😀
Emin olmamakla birlikte 2500-3000 liraya ( mutlaka daha yukarıyada gider bu fiyat ) bir şey yaptırabilirsin gibime geliyor, en azından o fiyata alacağın bir gitardan daha iyi ağaçlara sahip olucaktır, her şeyden öte her yanıyla kendi isteğin üzerine yapılmış olucak.Yakın zamana kadar TR' de gitar yaptırmanın gereksiz olduğunu düşünürdüm ama çok güzel yapan arkadaşlar var ve neden olmasın?🙂
olmamış 😀 burguları da kendi yapsaymış tamam derdim 😀
Abi duydum daha önceden kendisini, facebook sayfasını açınca direk birdseye maple bas gitar var kapakta, onu görünce "Aha sıfırlar çoğaldı." dedim. 😀 Malum öğrenciyiz, benim için o sıfırlar çok değerli. 😀 İşe girdikten sonra parasını verip "hayaldeki" gitarın en alasını da yaptırmak mümkün olur sanırım, şu an için çok uzak ama bana. 😀Size uzun zamandır gitarlarını takip ettiğim birini söyleyeyim; Erdem Koca. Hatta "gitarteknikleri.com" sitesinin Erdem Bey ile yaptığı röportajda şu tarz bir şey demişti Erdem Bey; herkes gitar yapabilir, benim istediğimse kişinin kendi gitarının diğerlerinden farklı olması yani farklı ağaçlar kullanılması. Bu tarz bir şey demişti ve benim hoşuma gitmişti. Size facebook sayfasını da vereyim bir göz atın isterseniz, cidden çok hoş gitarlar var.
https://www.facebook.com/ErdemKocaGuitars
Abi duydum daha önceden kendisini, facebook sayfasını açınca direk birdseye maple bas gitar var kapakta, onu görünce "Aha sıfırlar çoğaldı." dedim. 😀 Malum öğrenciyiz, benim için o sıfırlar çok değerli. 😀 İşe girdikten sonra parasını verip "hayaldeki" gitarın en alasını da yaptırmak mümkün olur sanırım, şu an için çok uzak ama bana. 😀
O bir şey mi... Uzay mekiğini de, Astronotlar yapmıyormuş... 😛İşçilik müthiş de, berbat çalıyor eleman🙂 Bendler felaket, boş telleri kontrol edemiyor filan...
Tercih meselesi herhalde🙂 Leo Fender gitar çalmayı bilmezmiş anladığım kadarıyla...