Bu stratlar alınır mı ?

Merhabalar öncelikler bir süredir ikinci el strat araştırıyorum 2 senedir klasik gitar çalıyorum ama daha önce elektro satın almadım kullandım ama programda çalmak için birkaç saatte öğrendiğim parçalar harici pek bir tecrübem yok. Gitar alma ama amacım hem soloları vs. atıp kayıt almak hem de üzerine söylemek. Türk gruplardan mor ve ötesi, duman vb. Hayko Cepkin in bazı parçaları yabancı olarak da Pink Floyd guns&roses gary moore vs. ama genel olarak clean tonları ağırlıkta kullanacağımı düşündüğüm için strat almak istedim gitara ayırdığım bütçem 20-25 bin civarında aşağıdaki ilanlar dikkatimi çekti sizin de tavsiyelerini bekliyorum bu fiyat aralığı için, teşekkürler.

Amfi almak yerine ses kartı alacağım onu da belirteyim.

Classic vibe serisi gayet güzeldir. Ama paylaştığınız ilanlardaki fiyatlar bana bir tık fazla gibi geldi sıfırları 25-26 bandında bulunabiliyor olması lazım. Ses kartı alacaksanız ses almak için referans monitör veya frfr kabin tarzı bir cihaz da almanız lazım

Squier cv güzel bir gitar sizin de beklentilerinizi karşılar. Fakat ben o fiyatları hak ettiğini pek düşünmüyorum. 25 binin altında birkaç tane fender strat gördüm onlara bakabilirsiniz. Onun dışında sire s5 veya s7 düşünebilirsiniz. Bizzat sire s7 kullandım squierden çok daha iyiydi. Onun dışında godin progression veya session bakabilirsiniz onlar da güzel gitarlardır. Bulabilirseniz eski charvel gitarları düşünebilirsiniz. Squier in bunlara göre avantajı 2. El piyasasının daha iyi olması ve daha kolay elden çıkarabilmeniz olur.

Squier cv güzel bir gitar sizin de beklentilerinizi karşılar. Fakat ben o fiyatları hak ettiğini pek düşünmüyorum. 25 binin altında birkaç tane fender strat gördüm onlara bakabilirsiniz. Onun dışında sire s5 veya s7 düşünebilirsiniz. Bizzat sire s7 kullandım squierden çok daha iyiydi. Onun dışında godin progression veya session bakabilirsiniz onlar da güzel gitarlardır. Bulabilirseniz eski charvel gitarları düşünebilirsiniz. Squier in bunlara göre avantajı 2. El piyasasının daha iyi olması ve daha kolay elden çıkarabilmeniz olur.
Evet elden çıkarmak durumunu da düşündüm birkaç sene kendimi geliştirip tarzım da oturmaya başlayınca bir fender vs. almak daha mantıklı geldi yoksa uygun fiyata sx gitarlar da var ama ikinci elde gitmiyor

Classic vibe serisi gayet güzeldir. Ama paylaştığınız ilanlardaki fiyatlar bana bir tık fazla gibi geldi sıfırları 25-26 bandında bulunabiliyor olması lazım. Ses kartı alacaksanız ses almak için referans monitör veya frfr kabin tarzı bir cihaz da almanız lazım
Focustien ın stuido paketini düşünmüştüm elimde kulaklık da geliyor ama sesi almak için ucuz bir hoparlör dalarım diye düşündüm

3 tone sunburts 26 bine idefixte gözüküyor güvenilir midir Dimarzi upgradei yaptığı için biraz mantıklı geldi ama candy apple en ucuz 30 bine bulabildim

Charvel ve godine baktım fiyatlar Epey yüksek sire s5 sarı sitede yok s7 var o da pahalı bir de affinity serisinin boyutları normal fenderlerden küçük mü ?

Ben 2-3 ay önce tertemiz fender player stratı 27 bine aldım o yüzden squier cv bu fiyata fazla geldi belki piyasası budur. Deneyin gitarları hoşunuza giderse pazarlık yapıp alabilirsiniz. Bahsettiğiniz focusrite setteki kulaklıktan alabilirsiniz sesi. Ucuz hoparlör işine girmeyin. En düşük presonus eris 3.5 ve benzeri referans monitör önerebilirim. Ucuz hoparlör boşa yatırım olacaktır.

Ben 2-3 ay önce tertemiz fender player stratı 27 bine aldım o yüzden squier cv bu fiyata fazla geldi belki piyasası budur. Deneyin gitarları hoşunuza giderse pazarlık yapıp alabilirsiniz. Bahsettiğiniz focusrite setteki kulaklıktan alabilirsiniz sesi. Ucuz hoparlör işine girmeyin. En düşük presonus eris 3.5 ve benzeri referans monitör önerebilirim. Ucuz hoparlör boşa yatırım olacaktır.
Evet arkadaşımda player tele ve dender champion 20 aldı 28 bine ama yükselmiö geldi piyasa Ben de yaz başında cordoba klasik almıştım 2 katına sattım 6 ayda

Godin session gitarım var üzerinde neck ve middle texas special setli herhangi bir sorunu yok gövdede 2 mm 2 tane delik var daha önce roland gk manyetik takılmış harici sorunsuz akort kaçırma sıfır fretler idare eder cızlama yok düşünürsen 25 k bırakırım. Bu fiyat bandında da bundan daha iyi bir gitar alamazsın ilgilenirsen özel mesaj at konuşuruz

Hatta çok temiz 1 yıl garantili 10 saat kullanılmamış audient evo 4 (bu klasmanda gitar için en iyi preampa sahip ses kartı) ve presonus eris 4.5 bt referans monitörünü de gitarı alırsan 10 kya yanında veririm

Geri