sadece slide. zaten re’den sol teline geçerken penayla vurmuş olacaksınız.Hocam teşekkürler birde bu sweep picking de 2/5 slide var ben orada slide mi yapıcam yoksa hammer on mu yani önce hammer on ardından slide mi yoksa çünkü üzerinde bi yay simgesi var yoksa o başka bir anlamda mı o yay simgesi ne anlama geliyor
176586 eklentisini görüntüle
Önce işaret parmağı 2. Perdede penayla 3.tele vurup slayt yapacaksın. Sonra işaret parmağın 5.perdeye gittiğinde işaret parmağını tele basıp hammer on yapacaksın. 2.perdeden 5.perdeye gittiğinde hammer on yapacaksın. 5.perdeden 2.perdeye gitiğinde pull off yapacaksın.Pull off artı slayt yaparken 2.perdede işaret parmağı basılı serçe parmağın 5.perdede basılı 3.tele penayla vurup serçe parmağını kaldırıyorsun pull off yapıyorsun aynı parmakla 2.perdeye slayt yapıyorsun. Serçe parmağınla zor oluyorsa pull off slaytı yüzük parmağınla yap.Hocam teşekkürler birde bu sweep picking de 2/5 slide var ben orada slide mi yapıcam yoksa hammer on mu yani önce hammer on ardından slide mi yoksa çünkü üzerinde bi yay simgesi var yoksa o başka bir anlamda mı o yay simgesi ne anlama geliyor
176586 eklentisini görüntüle
Evet aynen dediğin gibi. Her yayın başında tele 1 kez vuruyorsun sonra parmaklaınla pull off hammer on yapıyorsun. 4.perdedem 3.perdeye gelirken pull off. 3 perdeden 4.perdeye giderken hammer on yapıyorsun.Hocam peki bunda 4 ten 3 e pull of ardından 3 den 4 hammer on peki sonra 4 den 6 ya hammer on değil
Mi doğru anlamışım
176604 eklentisini görüntüle
Bana şu tabı açıklama şansı olan var mı lütfenHocam çok teşekkür ederim emeğinize sağlık son kez acaba şunu açıklar mısınız sondaki 3 kafamı karıştırıyor 5 den 3 pull of mu yapıcam 1. Tel için soruyorum sırayla ne yapmam gerekli
176605 eklentisini görüntüle
deepl kullanHocam İngilizcem yokki ne demek istiyor
Translate.google.comBana şu tabı açıklama şansı olan var mı lütfen
Daha ne kadar açıklasınlar... Sizin yerinize de onlar çalsın isterseniz...Bana şu tabı açıklama şansı olan var mı lütfen