Konusu açılmışken ben de teknik mi denir tam bilemiyorum ama tam olarak anlamadığım bir gitar "hareketini"sorayım:
27. saniyedeki durum,
Birisi killswitch demiş ama çok koyu gitarının orası o yüzden seçemedim tam
hazır konu açılmışken bende sorayım. 2.25 soloya giriş yeri.
Konusu açılmışken ben de teknik mi denir tam bilemiyorum ama tam olarak anlamadığım bir gitar "hareketini"sorayım:
27. saniyedeki durum,
Şarkı zaten metallicanın underrated şarkılarından biri.Yalnız, şu solonun bazı kısımları müthiş yahu
Müthiş olmuş diye yukarıdaki elemanın solosuna diyor hocam, To Live Is To Die'a değil. Çok ta underrrated sayılmaz, bilen biliyor aslında.Şarkı zaten metallicanın underrated şarkılarından biri.
?? Gerçekten anlamak mümkün değil...Videonun açıklamasında "4kr04s1s solo from de Akroasis album by Obscura" yazarken, nereden çıktı bu...Hadi onu geçtim, diyelim ki, bu soloya benzettiniz, Kirk Hammett'in bu şekilde bir tekniği mi var, çalabilir mi bu şekilde?Şarkı zaten metallicanın underrated şarkılarından biri.
Buckethead ın switch i değil mi?Siyah switch. Arcade switch diye bakarsaniz bulursunuz. Eski Atari makinalarindaki dügmelerin aynisi, siyah oldugu icin görünmüyor.
25mm capli oldugu icin iki parmakla da öyle seri sekilde basabiliyor.
Buckethead ın switch i değil mi?
Aynen...Fountainhead de iyiymis 🙂...Momentary switch iste.
Buckethead kirmizi kullanmis, Fountainhead siyah.
ha o anlamda düşünmedim gerçi doğru bu adam harika metallica coverları çalıyor zatenMüthiş olmuş diye yukarıdaki elemanın solosuna diyor hocam, To Live Is To Die'a değil. Çok ta underrrated sayılmaz, bilen biliyor aslında.
Gerçekten iyi bir gitarist tabi biraz underrated kaldı yıllardır, Obscura gitaristiydi sonradan grubun vokalisti ve ritim gitaristi Steffen ile aralarında kavgalar telif hakları adamın yazdığı soloları kendi üstüne çekmesi adama yapılan ayak kaydırma çalışmaları oldu. Solo devam etti tabi, ama akıllarda kalan Akroasis gibi şarkıların sololarının çoğu kendisine ait.?? Gerçekten anlamak mümkün değil...Videonun açıklamasında "4kr04s1s solo from de Akroasis album by Obscura" yazarken, nereden çıktı bu...Hadi onu geçtim, diyelim ki, bu soloya benzettiniz, Kirk Hammett'in bu şekilde bir tekniği mi var, çalabilir mi bu şekilde?
Videoyu izlediğim de, ben de sevgili @koray7 ile paralel düşündüm...Bahsedilen teknik garip ama videoda en basit şey o aslında, adam inanılmaz çalmış... 🙂
Şimdi anlaşıldı teşekkür ederimSiyah switch. Arcade switch diye bakarsaniz bulursunuz. Eski Atari makinalarindaki dügmelerin aynisi, siyah oldugu icin görünmüyor.
25mm capli oldugu icin iki parmakla da öyle seri sekilde basabiliyor.