en üst telim koptu yerine yenisini almak istiyorum ama boyutunu bilmiyorum bu fotoğraflardaki telin boyutu tahmini olarak nedir en üst tel (6) kalın mi yazıyor internette
42 derken 9 42 mi 10 42 mi şunu almam doğru olur muEn üst tel ise 42 olabilir, bir tık ince gibi duruyor ama fotodan kimsenin kesin bir şey diyebileceğini sanmıyorum.
amazon linki atar mısınız acaba 43 numara nedir tam anlayamadım10-42 diye bir set yok zaten ama tek tel alacaksan verdiğin link 9 numara ince mi teli. 42 numara tel olacak ama kesin değil diye belirteyim tekrar.
9 42 den mi bahsettiniz acaba10-42 diye bir set yok zaten ama tek tel alacaksan verdiğin link 9 numara ince mi teli. 42 numara tel olacak ama kesin değil diye belirteyim tekrar.
bunu sipariş verdim umarım doğrudur10-42 diye bir set yok zaten ama tek tel alacaksan verdiğin link 9 numara ince mi teli. 42 numara tel olacak ama kesin değil diye belirteyim tekrar.
Dostum telin kalınlığını sormuşsun ben de tahminimi söyledim. 42 olabilir. Burada verdiğin siparişte 42 geçiyor mu? 38 numara bu.bunu sipariş verdim umarım doğrudur
42 olabilir ama ince duruyor dedin ben de biraz incesini sipariş verdim neyse gelince denicez artık yoksa iadeDostum telin kalınlığını sormuşsun ben de tahminimi söyledim. 42 olabilir. Burada verdiğin siparişte 42 geçiyor mu? 38 numara bu.
O zaman niye umarım doğrudur diyorsun ki? 42 veya 46 numara o tel, 46ya kıyasla ince geldi gözüme o yüzden 42 olabilir dedim.42 olabilir ama ince duruyor dedin ben de biraz incesini sipariş verdim neyse gelince denicez artık yoksa iade