pioniyouho 12 Kasım 2022 #1 Merhablar, https://www.hepsiburada.com/ay-tekn...-guitar-hero-p-HBCV000024TSTE?magaza=drsngame şu linkteki ürünü alıp midi olarak bilgisyayara bağlayıp kullanabilirmiyim, bir bilginiz varmı ?
Merhablar, https://www.hepsiburada.com/ay-tekn...-guitar-hero-p-HBCV000024TSTE?magaza=drsngame şu linkteki ürünü alıp midi olarak bilgisyayara bağlayıp kullanabilirmiyim, bir bilginiz varmı ?
pioniyouho 12 Kasım 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi #3 GERGE demiş ki: Hayır. Hepsini görmek için tıklayın... hocam peki guitar hero için satılan playstation drum kitleri için yapabilirmiyim bu işi, ucuza getirmeye çalışıyorum birazcık o da olmazsa şöyle bir ürün var Midex DDX-75 Şarjlı Dijital Davul 9 Ped 2 Ayak Pedalı Bluetooth (Kulaklık Çubuklar Adaptör Full Set) - Lastvoice.com.tr bu olurmu ?
GERGE demiş ki: Hayır. Hepsini görmek için tıklayın... hocam peki guitar hero için satılan playstation drum kitleri için yapabilirmiyim bu işi, ucuza getirmeye çalışıyorum birazcık o da olmazsa şöyle bir ürün var Midex DDX-75 Şarjlı Dijital Davul 9 Ped 2 Ayak Pedalı Bluetooth (Kulaklık Çubuklar Adaptör Full Set) - Lastvoice.com.tr bu olurmu ?
fatboy 12 Kasım 2022 #4 pioniyouho demiş ki: hocam peki guitar hero için satılan playstation drum kitleri için yapabilirmiyim bu işi, ucuza getirmeye çalışıyorum birazcık o da olmazsa şöyle bir ürün var Midex DDX-75 Şarjlı Dijital Davul 9 Ped 2 Ayak Pedalı Bluetooth (Kulaklık Çubuklar Adaptör Full Set) - Lastvoice.com.tr bu olurmu ? Hepsini görmek için tıklayın... hayır
pioniyouho demiş ki: hocam peki guitar hero için satılan playstation drum kitleri için yapabilirmiyim bu işi, ucuza getirmeye çalışıyorum birazcık o da olmazsa şöyle bir ürün var Midex DDX-75 Şarjlı Dijital Davul 9 Ped 2 Ayak Pedalı Bluetooth (Kulaklık Çubuklar Adaptör Full Set) - Lastvoice.com.tr bu olurmu ? Hepsini görmek için tıklayın... hayır
pioniyouho 12 Kasım 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi #5 fatboy demiş ki: hayır Hepsini görmek için tıklayın... Hocam ürün açıklamasında midi çıkışı destekler yazıyor, farklı bir şey mi kasdediyor orada ?
fatboy demiş ki: hayır Hepsini görmek için tıklayın... Hocam ürün açıklamasında midi çıkışı destekler yazıyor, farklı bir şey mi kasdediyor orada ?
fatboy 12 Kasım 2022 #6 pioniyouho demiş ki: Hocam ürün açıklamasında midi çıkışı destekler yazıyor, farklı bir şey mi kasdediyor orada ? Hepsini görmek için tıklayın... çok randıman alabileceğin türden bir alet değil hocam. istediğini alamayınca pişman olabilirsin aldığına.
pioniyouho demiş ki: Hocam ürün açıklamasında midi çıkışı destekler yazıyor, farklı bir şey mi kasdediyor orada ? Hepsini görmek için tıklayın... çok randıman alabileceğin türden bir alet değil hocam. istediğini alamayınca pişman olabilirsin aldığına.