Tamda istediğim şey berbat, iğrenç ötesi bir pedal! 🙂 Bu kısım zevk meselesi tabiiki. Siz yapın ben 100 tl ye alıcıyım. Uygun mudur 😀bu kadar kötü bi pedalın benzerinin olduğunu sanmıyorum
Tamda istediğim şey berbat, iğrenç ötesi bir pedal! 🙂 Bu kısım zevk meselesi tabiiki. Siz yapın ben 100 tl ye alıcıyım. Uygun mudur 😀
lil vayne deyince aklıma bundan başka bişey gelmedi 😀merakımdan soruyorum "lil wayne" coverlamayı mı düşünüyosun acaba
2 farklı frekansı karıştırmak 😀 😀 aslında bi pedal çıkabilir. Kimi motorlu testere der, kimi kuru gürültü der. Milletin ağzı torba değil ki büzesin "yav he he" deyip geçin onları 😀Sound'u duyunca aklıma lisedeyken birinin bana metal dinlediğim için söylediği şey geldi.''Olum bu kasetlere niye para veriyon ki aç radyoyu iki kanal arasındaki paraziti dinle aynı şey''
gugıl 😀 dark ambient tone b.m tone falan kurcalıyordum oradan çıktı. burzumun bi albumunde sade fuzz kullandığını falan yazmışlar oradan buldum sonrasında sanırım.
Bu pedal gibi başka temin edilebilecek bir pedal var mı arkadaşlar?
Aynen...''Fuzz on dead batteries'' olmaı adı bence...Zevkler ise tartışılmaz o ayrı konu 🙂Sound sanki 12/18 v besleme isteyen bi drive pedalini 5v besleyince ortaya cikmis gibi ya da ne bileyim adamlar phaser pedali yapiyorken yanlışlıkla fuzz pedali yapmış olabilirler 😀
Yalnız değilmişim bunu düşünen...Dying battery simulatörü yapmışlar ve farklı pedallarla denemişler..