Bugün Doğum günüm..

Selamlar,
Bundan yaklaşık 10-12 sene önce böyle internet sitelerinde gezinirken, bir konu açmıştım biraz dert dökmeyle alakalıydı aslında yine aynısı 🙂 Sadece düşüncelerin evrimini paylaşmak istedim. 14-15 yaşlarındayken 20li yaşlarına gelindiğinde insanların gençliklerinin bittiğini, insanların daha eğlenemeceğini, evlenmiş olacaklarını, iş güç hayatıyla uğraştıklarını düşünürdüm. Tabii çevre etkisi de fazla etkileyen bir durum tabii bu. Her neyse 20nin sonlarına, başından daha yakınım artık. Burada tek çıkarım yapabildiğim hayat daha başlamamış bile 😁. Nice tatlı güzel günler diliyorum

14-15 yaşlarındayken 20li yaşlarına gelindiğinde insanların gençliklerinin bittiğini, insanların daha eğlenemeceğini, evlenmiş olacaklarını, iş güç hayatıyla uğraştıklarını düşünürdüm. Tabii çevre etkisi de fazla etkileyen bir durum tabii bu.
İşte toplumun dayattığı gelenek görenekler. Bununla ilgili Ölü Ozanlar Derneği filmi vardı, izlemenizi tavsiye ederim. Hayat hiçbir şekilde bitmiyor. Sadece hepimiz büyüyen çocuklarız. Doğum gününüz kutlu olsun, nice yıllara.

Doğum günün kutlu olsun! Önünde harika zamanlar olacak hiç keyfini kaçırma, dünü düşünüp bugünü kaybetme. @leftieaf 'e katılıyorum "Ölü Ozanlar Derneği" filmini kesinlikle izle, herkese bir şeyler katacağını düşünüyorum. Tekrardan doğum günün kutlu olsun🍻🍻

Geri