Bullet alınır mı?

Squier Bullet hss stratocaster alınır mı? Squier Telecaster , Squier Strarocaster , Kramer Focus bu üçünden birini düşünüyorum sizce hangisini almalıyım (amfi: blackstar id core v3 ona göre yorumlarsanız sevinirim

Krameri bilmiyorum ama satarken zorluk çıkarabilir. Kozmetik olarak hangisi hoşunuza gidiyorsa onu alın. Onun dışında sx lerede bakabilirsiniz.

0 veya ikinci el fark etmeksizin, deneyerek/denettirerek alacaksanız elden çıkarma konusu dışında markaya çok takılmayın, rengine ve tonuna odaklanın bence. Diyorsanız ki internetten online sipariş vereceğim, Kramer'i bilmemekle beraber SX tercih ederdim. Hem kitlesi de genişlediği için Squier Bullet'ten daha kolay elden çıkar artık diye düşünüyorum.

0 veya ikinci el fark etmeksizin, deneyerek/denettirerek alacaksanız elden çıkarma konusu dışında markaya çok takılmayın, rengine ve tonuna odaklanın bence. Diyorsanız ki internetten online sipariş vereceğim, Kramer'i bilmemekle beraber SX tercih ederdim. Hem kitlesi de genişlediği için Squier Bullet'ten daha kolay elden çıkar artık diye düşünüyorum.
Hss sx bulamadım dore müzikde. Renk olarak sx in manyetiklerinin sararması hoş durmuyor ama canlı görmek başka tabii. Kramer gibsonun alt markalarından biri. Açıkcası köprü manyetiğinin gaini hoşuma giderse alırım.

Geri