dün canlı yayında objektif adlı programdfa utku ünal vardı..tren kazasından kurtulduğu için davet etmişler programa..hepsini izleyemeden yattım ama..nazlı ılıcak denen kadın vardı..hiç sevmem..ona buna b.k atıp durdu :evil:
yayla demiş ki:adını unuttum, yeni gitaristleri çok ama çok kötüüüüüüüü!!!!!!! adam parçaları sanki hiç dinlememiş ve çalarkende dinlemiyor. Sadece solo atabiliyor ama soloların parçalarla ilgisi yok. Tamam kardeşim çok hızlısın ama sanki "speed mechanics"den bir bölümü çok çalışıp o parçanın içinde çalıyormuşsun gibi oluyor. Parçalarada yazık sanada yazık boşa yoruyosun kendini.. bide mid!ler çok açık kulağını parçalıyo adamın
AH BE AKINIM ELDESİM, NERELERDESİN
yayla demiş ki:adını unuttum, yeni gitaristleri çok ama çok kötüüüüüüüü!!!!!!! adam parçaları sanki hiç dinlememiş ve çalarkende dinlemiyor. Sadece solo atabiliyor ama soloların parçalarla ilgisi yok. Tamam kardeşim çok hızlısın ama sanki "speed mechanics"den bir bölümü çok çalışıp o parçanın içinde çalıyormuşsun gibi oluyor. Parçalarada yazık sanada yazık boşa yoruyosun kendini.. bide mid!ler çok açık kulağını parçalıyo adamın
AH BE AKINIM ELDESİM, NERELERDESİN
gerçekten çok şey kaçırmışsın..antalyaya her geldiklerinde izledim, özellikle beachpark konserlerindeki sina koloğlu şovları görülmeye değerdi..peaceman demiş ki:bulutsuzluk özlemini hiç canlı dinlemedim..keyifli olmalı..bu arada bence gitaristleri iyi çalıyo ya..😉