Gado.bey 8 Ekim 2025 #1 Bursa'da aktif sahne alan grubumuza baterist arıyoruz. Repertuar genel olarak kadın vokal türkçe rock ağırlıklı. Instagram: Gado.bey
Bursa'da aktif sahne alan grubumuza baterist arıyoruz. Repertuar genel olarak kadın vokal türkçe rock ağırlıklı. Instagram: Gado.bey
T Tunay Tunay899 13 Kasım 2025 #3 Merhaba dostum Bandırma’da yaşıyorum fakat Bursa’da yerim var sürekli olarak çalışıcaksak bi görüşebilir miyiz grup hakkında ve mekanlar hakkında
Merhaba dostum Bandırma’da yaşıyorum fakat Bursa’da yerim var sürekli olarak çalışıcaksak bi görüşebilir miyiz grup hakkında ve mekanlar hakkında
Gado.bey Çarşamba 23:15 Konu Sahibi Konu Sahibi #4 Tunay899 demiş ki: Merhaba dostum Bandırma’da yaşıyorum fakat Bursa’da yerim var sürekli olarak çalışıcaksak bi görüşebilir miyiz grup hakkında ve mekanlar hakkında Hepsini görmek için tıklayın... Instanı yazar mısın hocam
Tunay899 demiş ki: Merhaba dostum Bandırma’da yaşıyorum fakat Bursa’da yerim var sürekli olarak çalışıcaksak bi görüşebilir miyiz grup hakkında ve mekanlar hakkında Hepsini görmek için tıklayın... Instanı yazar mısın hocam
Ozan OzanKom. Bugün: 01:13 #5 Sesimi değerlendirmek isterim. Solist veya vokalist ihtiyacınız var mı?