Bütçe dostu Strat

Kozmos gitarlar bile 10k olmuş... Basit bir boss eq pedalı, bi' dimarzio manyetik 5K olmuş... Zamanında bu işler altın çağını yaşarken al sat yaptık da elimden dünya kadar gitar amfi pedal ekipman geçti. Şimdi tel alırken iki kere düşünüyorum... O değil de anahtarlık güzelmiş, o bile 550 lira, başımıza masraf çıkarmayın durup dururken 😅

böğrüne hançer sokmak isteyen varsa Google'a girip şunu yazsın;

3 ocak 2005 usd kuru

tabi alım gücü, asgari ücret vb çok şey değişti bugün ile direkt karşılaştırma yapılmaz ama rakamı bir görün istedim

o gün asgari ücret 318 dolara tekabül ediyordu, bugün 500... ne kadar fakirleştiğimizi tersten de görebilirsiniz... yani ters hesaplayarak demek istiyorum yoksa zaten bebe doğurtan kadınınkini tersten gördük...

Kendimi artık Bodrum da fiyat sormadan beache giren vatandaş (pardon müşteri) olarak görüyorum.

Bir sipariş verdiğimizde Türkçeyi zor konuşan yandan tıraşlı turizm bitiren insanımsıların insafı gibi bu ülkede yaşamak.

Benim gibi vatansever bir insanı verdiği vergiye küfür ettiren,şirketin operasyonlarının bazılarını nasıl yurtdışına taşırım düşüncesine sevketti,çok dindar mümin abilerimiz!!

Biraz daha yazardım da şimdi durduk yere Silivri ye gitar amfi istemeyeyim forumdan.

Geri