- Konu Sahibi Konu Sahibi
Yatti baya.Tonlariyla, gorunumuyle cok hos. Emin olmak istiyorum ya ilk gitarim olucak ya kotu birsey olmasin hevesim kacmasin. 🙂Blade aklına yattıysa ben hiç kafanı karıştırmayayım. İyi gitar sonuçta.
Yatti baya.Tonlariyla, gorunumuyle cok hos. Emin olmak istiyorum ya ilk gitarim olucak ya kotu birsey olmasin hevesim kacmasin. 🙂Blade aklına yattıysa ben hiç kafanı karıştırmayayım. İyi gitar sonuçta.
Tesekkurler yorumlariniz icin.Endişen olmasın. Zamanında benim de listemdeydi, amfi alacağım diye erteledim. Sonra "fazlalıkları satayım öyle alırım" dedim, böyle böyle kaçırdım 🙂
Çok pahalı bir gitar almayın yeni başlayanlar. Dostum SX de kullansan Stagg da kullansan emin ol ayırt edemeyeceksin. Ne gereği var fazladan para harcamaya.
Yeniysen kesin 1 watt lambalı çalışma amfisi al. Benim 5 yıl sonra oldu tuşemi baya düzeltti keşke en başta alsaydım lambalı amfi. Lambalıyla çalış tuşene çok faydası olur. SX'e gelince bdeki squierleri bilmiyorum 1-2 tane squier çaldım modellerini bilmiyorum 2side berbattı.B scenegi dekilerden de mi daha kaliteli ? Diger arkadas yeniysen sakin ha demisti lambali ampler hakkinda. Sen ne dersin ?
Yok Hakan hocam, yanlış dediniz demedim. Ben sadece genel olarak yeni başlayan kişilerin ton olarak kulaklarının ayırt edemeyeceği için (Kimse alınmasın ama böyle.) düşük bütçeli bir gitar ile başlamasını tavsiye ediyorum. Yarın öbür gün elinde patlama ihtimali de var.Hamza, -bu arkadaş için spesifik konuşuyorum, bence bırak kafasına yatan gitarla başlasın. Niye dersenbazı kişilerin gönlünde yatan aslanı bulması önemli. Arkadaşın yazdıklarına bakınca, bana Blade ile daha fazla motive olacak gibi geliyor. Eğer arkadaş ağır sakar değilse de bu gitarla bir sorun, dert yaşamaz uzun zaman. Tabii bu benim kişisel görüşüm, kanaatim. Belki yanılıyorumdur, yanlış analiz etmişimdir.
Ben de iki tane Squier çaldım. Birkaç üst model hariç -ki onlarda 2.000 civarı.- ne Clean ne de Drive tonları güzel. Berbatlar.Yeniysen kesin 1 watt lambalı çalışma amfisi al. Benim 5 yıl sonra oldu tuşemi baya düzeltti keşke en başta alsaydım lambalı amfi. Lambalıyla çalış tuşene çok faydası olur. SX'e gelince bdeki squierleri bilmiyorum 1-2 tane squier çaldım modellerini bilmiyorum 2side berbattı.
Yok Hakan hocam, yanlış dediniz demedim. Ben sadece genel olarak yeni başlayan kişilerin ton olarak kulaklarının ayırt edemeyeceği için (Kimse alınmasın ama böyle.) düşük bütçeli bir gitar ile başlamasını tavsiye ediyorum. Yarın öbür gün elinde patlama ihtimali de var.
Uzun süre götürmesi kişiye bağlı aslında. Bende Bullet var mesela.Alınmadım, aman diyeyim. Kafamda arkadaşla ilgili şekillenen görüşü yazdım sadece 🙂
Patlarsa ucuz gitar da patlar. Piyasada yaprak kımıldamıyor zaten 🙂 Blade de sonrasında modlama kabul edebilir bir gitar. Uzun süre götürür zannımca.
Uzun süre götürmesi kişiye bağlı aslında. Bende Bullet var mesela.
Haklısınız hocam. Hem aradaki ses farkına çok varamam, hem de sağlam amfim olsa bile gitara ısınamadıktan sonra içime sinmez. bu blade tam yattı kafama. zaten ileride ilerledikten sonra baya gitarda bu blade i modifiye edip diğer gitarlarım arasında(inşallah 😀) kral yapıcam. merak etmeyin sevdiğim birşeye gözüm gibi bakarım. bi çizik bile olmaz evelallah.Hamza, -bu arkadaş için spesifik konuşuyorum, bence bırak kafasına yatan gitarla başlasın. Niye dersenbazı kişilerin gönlünde yatan aslanı bulması önemli. Arkadaşın yazdıklarına bakınca, bana Blade ile daha fazla motive olacak gibi geliyor. Eğer arkadaş ağır sakar değilse de bu gitarla bir sorun, dert yaşamaz uzun zaman. Tabii bu benim kişisel görüşüm, kanaatim. Belki yanılıyorumdur, yanlış analiz etmişimdir.
hocam zevk meselesi gerçi de bi arkadaşımda squier 50s var. gerçi ben pek bilmiyorum ama bana baya iyi geliyo tonu 🙂 . Gitarın karakteriyle insanın karakteri uyması lazım. belki sizin uymamıştır 😀 .Ben de iki tane Squier çaldım. Birkaç üst model hariç -ki onlarda 2.000 civarı.- ne Clean ne de Drive tonları güzel. Berbatlar.
merak etmeyin sevdiğim birşeye gözüm gibi bakarım. bi çizik bile olmaz evelallah.
ahahahaha. güldür güldür deki en iyi adam buydu bence.Hiç sakar da değilmiş. Ne güzel. Keşke ben de olmasam 🙂
şimdi yarın gitarı alırım. tellere bi dokunurum teller kopar gitar 2 ye bölünür
Güldür Güldür seyircisi seçme bence. O esprilere gülmek biraz zor. 🙂ahahahaha. güldür güldür deki en iyi adam buydu bence.
öyle evde kahkalar attırmasa da beni gülümseten 5 6 sketch var. hepsinde de bu adam oynuyo. bi adam vardı kısa doktor programında salak salak hareketler yapan onu hiç sevmem mesela. ama bu adam komik bence.Güldür Güldür seyircisi seçme bence. O esprilere gülmek biraz zor. 🙂