tretorian demiş ki:neden hep yunan veya ingiliz tarihi işleniyor bu tür filmlerde?? tarih sadece onların başarıları üstünemi kurulmuş???
özellikle şu kral arthurdan iyice nefret ediyorum artık. bku çıktı işin iyice
Bende daha bugun izledim ve ve cidden bende soka girdim. Yani millet seks sahnesi falan var derken sadece Colin Farrell bir yerde bir tane köleyi 2 saniye falan öpuyor ve baska bir halt yok. Bu kadar escinsellik olayini neden abartmislar anlayamadim gitti. Jared Leto nun karakterinede acidim sahsen. Onun o aski ve sadik kalisi falan.erkandalf demiş ki:CedriX demiş ki:Bu arada su escinsel sahneler hakkinda ise Colin Farrell i kutlamak istiyorum cunku adam cogu Hollywood aktöru erkek erkege öpusme sahnelerini bile yapmaya cekinirken bu adam seks sahnesi yapiyor ya kesinlikle takdirimi ve sevgimi kazandi bunun sayesinde.
Oha abi ya nerde seks sahnesi yapıyor,başka filmler mi izledik biz?Ben bir öpüşme hatırlıyorum ki o da ufacık bişeydi...??
Sarhos, aslında Cengiz Han'ın veya Alpaslan'ın da hayatını anlatan bir iki film yapılsa da millet bu gaylerin ne delikanlılıklar yapabildiğini görse :=)