R
katılıyorum,güzel yorumlamışsın.hulyaengm demiş ki:kadınları cinsel objeden öteye bişey göremeyen sakat beyinlere "asıl sensin vajina" demeleri bile bu şarkının sadece dikkat çekmek için yapılmadığının, sözlerin üzerinde biraz durulması gerektiğinin kanıtı. şarkının sözlerine baktığınız zaman, toplum kadını nasıl görüyorsa buz grubuda bu zihniyette olanlara bu tazr bir yansıtma yapıyor.
ben de katılıyorum ama maalesef bu saçmalığa karşı yazılmış bi şarkı da olsa kimse öle algılamıyor vajina şarkısını.yine de anlayanlar yeterhulyaengm demiş ki:kadınları cinsel objeden öteye bişey göremeyen sakat beyinlere "asıl sensin vajina" demeleri bile bu şarkının sadece dikkat çekmek için yapılmadığının, sözlerin üzerinde biraz durulması gerektiğinin kanıtı. şarkının sözlerine baktığınız zaman, toplum kadını nasıl görüyorsa buz grubuda bu zihniyette olanlara bu tazr bir yansıtma yapıyor.
lovermanJames demiş ki:heryer buz tutucak diye boşuna demiyoruz.bu grup süper,inanılmaz bi grup bu yaa.Klip süper ötesi olmuş,siyah beyaz olması harika.En karizma da Özer Kırçak çıkmış.
undefined_dark demiş ki:Yarınki Melek Bar'daki konsere gidiyoruz.
www.buzfan.net adresinde 7davetiye verildi son üç davetiye kaldı arkadaşlar!Duyurulur.