lcvrt demiş ki:albümlerini aldım ve oldukça beğendim.Çok hoş şarkılar var içinde .Vokal performansı çok güzel.Ellerine sağlık
aynen ... 😀
lcvrt demiş ki:albümlerini aldım ve oldukça beğendim.Çok hoş şarkılar var içinde .Vokal performansı çok güzel.Ellerine sağlık
Khaldun demiş ki:Dünkü müthiş performans için teşekkürler BUZ
pudding demiş ki:albüm alın arkadaşlar..gruba destek olalım =)
sundan eminimki davulcudan kaynaklanan bir sorun degil.ras17 demiş ki:yüxexes de iyiydiniz ama davul sesleri kötü geliyordu yüxexes performanslarınız var elimde kötü ses vermiş davul
peki neden kaynaklanıyor ????complex275 demiş ki:sundan eminimki davulcudan kaynaklanan bir sorun degil.ras17 demiş ki:yüxexes de iyiydiniz ama davul sesleri kötü geliyordu yüxexes performanslarınız var elimde kötü ses vermiş davul
Ses sisteminden kaynaklanan bir sorundur. Davuluları dinledigim en saglam davulculardan biri cunku 😉ras17 demiş ki:peki neden kaynaklanıyor ????complex275 demiş ki:sundan eminimki davulcudan kaynaklanan bir sorun degil.ras17 demiş ki:yüxexes de iyiydiniz ama davul sesleri kötü geliyordu yüxexes performanslarınız var elimde kötü ses vermiş davul