Cadı (Alternatif-Hardrock)-Ankara

Kısa süreli Ankara ziyaretimde Cadı Grupunu gölge (SSK) de izleme fırsatı yakaladım, bassçını oldukça hareketli bir insan. Bateristiniz de solo atmaya başladığında Pete Sandoval mı barındırıyor içinde dedim 🙂

cimcime demiş ki:
bence repertuarda değişiklik gerekiyor artık.. :roll:
değişimm şart :!:
bir iki parca dısında repertuarda degisiklige hic gerek yok...super bi grupsunuz...didemin sesine hastayim...ankaranin en iyi bayan vokali yaa...barışıyla didemiyle korayıyla atılıyla Cadı #1 😉

Selamlar,

Gölge'nin başına gelenler malum.. Bu nedenle bir süre Cuma akşamları Cadı sahne alamayacak..

Bundan böyle,

Her hafta Cumartesi saat 21:00 de Tunalı Gölge'de

Sevgiler...

Efenim yaklaşık 4 haftadır ben CADI'yı izleyememiştim...

Bu akşam saat 21:00 de Didemin güzel sesini dinlemek ve Koray'ın enerjisinden kendime enerji çalmak için Tunalı GÖLGE'de olacağım...

Ya siz....

🙂

eserseri demiş ki:
Müzik Türü:Rock, Alternatif Rock, Pop-Rock
Format:
Elektro Gitar:Atıl
Bas Gitar:Koray
Davul:Barış
Vokal😀idem

CADI cuma günleri 20:30-00:00 arası Gölge Bar'da müzik yapıyor.

Örnek repertuar:
Hysteria - Muse
Atwa - S.O.A.D.
Fuck That - Korn
Big in Japan - Guano Apes
My Immortal - Evenescense
Anouk - Nobody's Wife 😀

Evet harika bir performansınız var özellikle çigaralıyken harika gidiyorsunuz ama son zamanlarda nerede çıktıgınızı bilmiyorum ben gölge yandıktan sonra hiç görmedim sizi..

Ucundan Azıcık Aldırınca Daha Sağlam Olmuş Gurubun İsmi 🙂

Mind Tricks idi galiba ilk kurulduğunda grubun ismi,tee biberonda çıkarlarken dinlemeye bi başlamıştım ve grubun rengine bayılıp her hafta dinlemeye gider olmuştum..Özellikle gölgede perşembe günleri çıktıkları zamanlar hiç kaçırmazdım,izin günümü bile o gün yapardım 🙂 ben çok seviyorum tarzlarını,eğlenmemek imkansız onlar sahnedeyken..Bi kere koray var kardeşim onu izleyerek ve dideme bakarken coşturan vokalini dinleyerek zıplamadan edemezsiniiiiiz 🙂
Pek takılamasamda sanal ortama ve artık barlara,herzaman napıyolar haberini alırım,takipçisiyiz yani var oldukları her an 😉
[/b]

Bugün Gölge tunalıda Cadı dinlemeye gidiyoruz... saat 21:00 de sahnedeler...

Not: aldığım duyumlara göre bu seferde gölgeyi su basmış... ama programlarda herhangi bir aksama yok...

Bu yazacaklarımda ne denli objektfim bilmiyorum, ama uzun zamandır hiç bu kadar haz almamıştım... Herşey çok güzeldi... Gölge doluydu, Cdı sahneyi özlemiş inanılmaz keyifliydi...

Tüm şarkılar, seyirciler bizler inanılmaz keyif aldık ve eğlendik...

Kendi adıma gölgeyi dolu bulmak, cadıyı sahnede izlemek çok ama çok keyifliydi...

Özlemişim dedimya,tadı damağımda kaldı 🙂

Aynen katılıyorum. İlk defa onları bu kadar hareketli ve eğlenirken gördüm. Onların sayesinde ben de gerçekten çok zevk aldım. Çok teşekkürler hepinize...

Selamlar,

Bu hafta Cumartesi akşamı Saklıkentte Pamela konseri var... grubunda 5 de 3'ü Pamela'ya eşlik ettiğinden bu hafta yoklar...

Bir hafta sonra eğlenmeye kaldığımız yerden devam edeceğiz. Durumda bir değişiklik olursa sevgili Koray ve Barış bizleri buradan haberdar edeceklerdir.

Sefgilerrr 🙂

Bu güzel haberi vermek bana düştü🙂

C A D I

26.Ekim.Perşembe 00:00 da MANHATTAN da sahnede olacak...

Tüm sevenlerini C A D I ile eğlenmeye davet ediyoruz

Geri