İstanbul Cajon çalıyorum. Akustik projeye dahil olmak istiyorum

Merhaba, İstanbul ataşehirde oturuyorum. Yaşım 34. Profesyonel olarak olmasa da müzikle ilgileniyorum. Bateri de çalıyorum ama şimdilik taşınması ve çalması daha kolay olan cajon'a yöneldim. Cajon ve cajon setimle beraber ( trampet,zil,shaker vs..) çalabileceğim akustik müzik yapan bir gruba dahil olmak istiyorum.

Merhaba, İstanbul ataşehirde oturuyorum. Yaşım 34. Profesyonel olarak olmasa da müzikle ilgileniyorum. Bateri de çalıyorum ama şimdilik taşınması ve çalması daha kolay olan cajon'a yöneldim. Cajon ve cajon setimle beraber ( trampet,zil,shaker vs..) çalabileceğim akustik müzik yapan bir gruba dahil olmak istiyorum.
Selam genç. Fotoğrafta gördüğün gibi sırf zevk için bir araya gelip haftada bir (Bazen 2) kez müzik yapıyoruz. Grubumuzda 2 mühendis 2 doktor ve 2 iş adamı var. Para kazanma amacımız yok şimdilik. En azından çalışmalarımızdan birine katılabilirsin. Ataşehir'de ve Kartal'daki mekanlarımızda bir araya geliyoruz. Eğer katılmak istersen telefonunu yaz, ayrıntılı bilgi vereyim. İyi bayramlar.

merhaba benim de benzer planlarim var, bir tane laptop snare drum'im var ama aslinda akustik gitarciyim. kimse bu tarz akustik davul calmiyor diye o snare drum'i roots bagetlerle yarim yamalak caliyordum. ilgileniyorsaniz gorusmek isterim

Geri