Çok geçmiş olsun. Hatta daha önce diğer siteden gitar için sizinle görüşmüştük. Nadir ve direkt dikkat çeken bir alet olması en azından kişilere ulaşma şansını epey arttıyor, umarım kısa sürede bu kişilere ulaşabilirsiniz..
Herkese cok tesekkur ederim kamera kayitlarindan 3 kisi olduklarini gorduk. Ve evdeki degerli esyalarla beraber arabamida calmislar. Su an polis merkezindeyiz. Yapanların muzikle alakasi oldugunu dusunmuyorum tip gorunus acisindan televizyon telefonlar vs gitmis. Olurda goren duyan olursa cok sevinirim. 3 adet ogre gitar Turkiyede sadece bende var. Umudum yok ama ne diyim
Hocam sıradan bir gitar olsa belki çalmaz.Cok gecmiş olsun. Daha oncede yasamış olduğum tecrübelere istinaden şahsi düşüncem gitarı bilen biri yapmıştır diye düşünüyorum. Eve giren hırsız neden gitar çalsın ve kendine yük etsin. Umarım en kısa zamanda bulunur.
Geçmiş olsun. Facebook'tan da gördüm postu paylaşanları. Başlığı bir süre sabitliyorum.
maalesef seri no sunu kaydettiğim drive patladığı için yok. herhangi bi vuruk çizik de yok, gözüm gibi bakmıştım.Geçmiş olsun.
Daha detaylı fotoğrafları varsa daha iyi olacaktır. Mesela seri numarasının göründüğü, veya herhangi bir vuruk vs varsa. Çünkü çalan kişi piyasaya sürerse üzerindeki stickerları çıkarır muhtemelen.