Cami amfisini monitör olarak kullanmak?

Uzun süredir ses kartıyla çalıyorum ve artık kulaklıkla çalmaktan Jahreine döndüm yani bir referans monitörüne ihtiyacım var ve yakınlarımda birisi kısa süre kullanılmış bir cami amfisini 1000 liraya ses çıkışı yetmediği için satıyorlmuş ürünün resmini de koyarım sizce 1000 liraya almaya değer mi?

1755468463558222420852671764898.webp

Son düzenleme:
karnın aç... yemek istiyorsun... hem doyacaksın hem besleneceksin ve 300 liraya bir menü buldun
ya da 30 liraya manavın çürük diye attığı sap, kabuk, çöpleri alma şansın var... yine doyarsın ve belki bir gıdım besin değeri de olur
bu durumda 270 lira tasarruf mantıklı mı?
amaç ne... en yüce mantık makamına ulaşmak mı?
değil tabi... leş gibi ses alırsın ondan gitar çalacaksan.. ha 200'e veriyorsa o zaman dener bakarsın

karnın aç... yemek istiyorsun... hem doyacaksın hem besleneceksin ve 300 liraya bir menü buldun
ya da 30 liraya manavın çürük diye attığı sap, kabuk, çöpleri alma şansın var... yine doyarsın ve belki bir gıdım besin değeri de olur
bu durumda 270 lira tasarruf mantıklı mı?
amaç ne... en yüce mantık makamına ulaşmak mı?
değil tabi... leş gibi ses alırsın ondan gitar çalacaksan.. ha 200'e veriyorsa o zaman dener bakarsın
Şuan elimde 1000tlden fazlası yok ondan alıyorum bir süre idare ederim sonra iyi bir şeyler alırım

Güncelleme:aldım eve getirdim ve cami amfisiyle deneyimimi aktarıyorum clean tonlardayken kulaklığımın verdiği sesten biraz daha detaylı ses veriyor çünkü kulaklığım ortalama bir kulaklık gainli tonlarda ise düşük volume performansını beğenmedim çok sönük kalıyor ama sesi biraz daha yükseltince ortalama bir ton oluyor özellikle yüksek volümde cami amfisiyle death ve black metal gerçekten bir başkaymış çok helal tonlar aldım bakalım biraz böyle devam edeyim de ileride daha iyilerini de alırım

Geri