- Konu Sahibi Konu Sahibi
bobbysands demiş ki:yakın da bu sitenin de belgeselini yaparsa şaşımayın! :twisted: :evil:
kendisi hakkında yazılan yorumların azlığını görünce hayal kırıklığına uğrayacağından eminim... :roll:
bobbysands demiş ki:yakın da bu sitenin de belgeselini yaparsa şaşımayın! :twisted: :evil:
haklısın..yarattığı eserleri göremeyen gençlerin belgeseli belki :roll:Shzofren demiş ki:bobbysands demiş ki:yakın da bu sitenin de belgeselini yaparsa şaşımayın! :twisted: :evil:
kendisi hakkında yazılan yorumların azlığını görünce hayal kırıklığına uğrayacağından eminim... :roll:
bungula demiş ki:Bir lafı var ezbere yazıcam eksik olabilir.
"Bİr kez daha yazmıştım her seçim bir kaybediştir diye.
Hayata başka gözle bakmayı öğrendiyseniz eğer, bu seçimde kazandığını sananlara yalnızca acıyarak gülümsersiniz"
Ya bir de "siz asıl sandıklarınız bir bileşkesi misiniz, yoksa asıllarınızda kopyalarınızdan mı oluşuyor" gibilerinden bie yazısı vardı.. O hangi kitapta nerdeydi hatırlayan varsa bi zahmet
Queen_of_Metal demiş ki:çok sevdiğimi yazmışsın shzofren yaaa🙂
sağol valla..tekrar okumak iyi geldi
mavie demiş ki:Can Dündar'ın babası ve kendi oğluyla olan duygularını paylaştığı bir yazısı vardı..Hala aklımdadır..Tamamını hatırlasam yazardım..Fakat hatırlamıyorum..Herkesin okumasını isterim..
cd89 demiş ki:can dündar şu ana kadar gelmiş geçmiş parmakla sayılabilecek kadAR değerli bir yazar. milliyet te yazdığı hiç bir yazıyı kacırmam hatta bazıları bende saklı durur tekrar tekrar okurum. aldığı konular ve bu konular üzerindeki bakış açıları ve tespitleri oldukca basarılı bence. ben onun gezi yazılarına ait kitaplarını da okudum. tatil için oldukca ideal kısa kitaplar. ben bi gün içinde bitirmiştim. sevenleri için oldukca ideal kitaplar. öneriyorum.