Can Güney evet çok sağlamdır zaten 2 sene onceydı sağlam bi ankette de Serdar Öztop'u falan gecip 1.olmustu en iyi gitarist dalında.Çok sağlam soloları var ve Cemil'in gruptan gitmesiyle ön plana çıkmıştır bu da gerekiyordu zaten,
Ayna bitti diyenlere yanıt:
Ayna hiç bir zaman bitmemiştir, bu forumda kilitlenen konularda okudum,popüler kültür ürünü denilen gruba bakın, neden Tvlerde göremiyoruz peki? ben biliyorum Erhan Güleryüz'e de bir yığın saçma sapan yarısma pogramından teklif geliyor jüri üyeliği için.Efes'ten reklam anlaşması geldi onu da geri çevirdi.Çünkü adamların bir duruşu var,
VE ERHAN GÜLERYÜZ'ÜN BİZZAT KENDİSİ SÖYLEMİŞTİR, BENİM SATMAK GİBİ BİR DERDİM YOK, İÇİMDEKİLERİ AKTARIYORUM PAYLAŞAN PAYLAŞIYO PAYLAŞMAYAN PAYLAŞMIYOR ZATEN.
yazık arkadaslar cok yazık bu adam böyle yapılmaz, bu kadar saçma sapan suçlanılmaz.NEFES adlı 2006 Haziranda çıkan albümü dinlediniz mi?
-Kış günü ayrılık şarkısını
-Ay değil mevsim değil'i
-Günler Geçiyor'u
-Seninle Ben'i
-Gözlerinde Samanyolu'yu
şunu da bilin ki 5 sene önce çıkan DOÐUM GÜNÜ adlı solo albümü zerre reklam yapılmamasına ragmen hala Seyhan Müzik'ten yenileri basılıp basılıp satılıyor.Yeni fiyatı 10 ytl , ilk çıktıgında ise 6.75 idi.