Bu forumdan milleti dolandıra dolandıra ev,araba sahibi olmuş kişiler tanıyorum 😉
Yok artık! 😕 😱
Bu forumdan milleti dolandıra dolandıra ev,araba sahibi olmuş kişiler tanıyorum 😉
Fender'e bu olayı kamerayla kaydedip göndersen, o firmaya dava bile açarlar. Ben hayatımda böyle bir şey duymadım 😀Tunelden hic bahsetmiyorum zaten, ugramaktan hic haz duymadigim tek yer bir muzisyen olarak. Ama ben de Kadikoy Cangöz'de yaşadığım bir olayi anlatayim. Gitar ariyorum o zamanlar deli gibi, aklimda da fender deluxe strat var. Gideyim deneyeyim de ikinci el alirim diye düşünüyorum. Girdim dedim şu baştaki deluxe galiba. Evet aynen öyle dedi. Deneyebilir miyim mumkunse diye sordum. Maalesef hayir demez mi. Dedim neden. FENDER DENETTİRMİYOR DELUXE SERİLERİ, O KADAR PARAYA DOYMUŞ Kİ ARTIK DEDİ. Dedim nasil yani ben almak istesem ne olacak. Maalesef garanti almamiz lazim dedi. Biraz sinirlendim, ya abicim cebimde 1500 euro olmadığını nerden biliyorsun, begenirsem alacağım dedim. Ya haklisin da fender çok tuzu kuru bir firma, alacaksan dene diyor yani dedi. Açıkçası sinirlendim, ama içimden güldüm komik hallerine.
Komik insanlar gerçekten. Müşterisiz kaldıklarını düşünüp mutlu oluyorum aslında.Fender'e bu olayı kamerayla kaydedip göndersen, o firmaya dava bile açarlar. Ben hayatımda böyle bir şey duymadım 😀
Aslında müşterisiz kalmalarını beklemek normal olanken gerçekte işler pek öyle yürümüyor sanırım.Çünkü hala çok sayıda bilinçsiz/araştırmayan , şeklini/rengini beğendiğini alan bir müşteri kitlesi var.Mesela ailesi ile enstrüman almaya çıkan hevesli gençler ya da çocuğuna/torununa enstrüman almaya gelmiş olan yetişkinler bu kitleyi oluşturuyor ve en çok satışı da gözlemlediğim kadarıyla bu kitleye yapıp yüksek kar ediyorlar.Geçen haftasonu gittiğimde tünel şubesi oldukça kalabalıktı ve çocuklarına şu tipte gitarları alan oldukça kişi vardı.Komik insanlar gerçekten. Müşterisiz kaldıklarını düşünüp mutlu oluyorum aslında.
Ben de ilk ve şimdilik tek gitar deneme deneyimimi anlatayım. Cangöz Müzik'te değildi yalnız DoRe'deydi. Yukarıdaki arkadaşın Zuhal'de gördüğü tepkiyi görmekten çekindiğim için hiç denemek istememiştim şu ana kadar. En son Dore'ye girip gitarlara bakıp çıkmışlığım vardı. Geçen gün şu anki gitarım olan Epiphone'u alacaktım (ikinci el), mağazada deneyeyim dedim. Girdim DoRe'ye, söyledim gitarı verdi, bir tane de tuner taktı "akortta kaymalar olabilir ara ara kontrol edersiniz" diyerek. Sonra modelini bilmediğim bir Mesa'ya bağladı gitarı. Hayatımda ilk kez Mesa'yı canlı canlı görüp dokundum hatta. 😀 Gitarı baya 10 dk civarı denedim. Kimse bir şey demedi. Sesi de gayet yüksekti. Sonra sıkıldım. 😀 Kalktım adam geldi yanıma aldı gitarı. Bundan sonra denemek istediğimde direkt Tünel DoRe'ye giderim herhalde. Tüm ön yargılarımın tersine çok ilgili ve anlayışlıydı satıcı.
Bu da böyle güzel bir anımdı. 😀 Bu kadar uzatınca kötü bir deneyimden bahsetmişim gibi oldu ama neyse. 🙂
Kesinlikle abi. Ama o deneme odası işi iyiymiş. Tüneldeki direkt ortada deniyosun öyle, ama yine dediğim gibi başında dikilen biri yok, sesi kıs diyen yok, hadi bırak yeter diyen yok. Gerçekten adamlar müşteri memnuniyetini önemsiyor..Do-re nin özellikle çinili handaki mağazasında bir gitar deneme odası var, envai çeşit gibson prs cart curt var. Oradaki bir arkadaş da -şimdi adını hatırlayamadım- amfi denerken "seç abi istediğin gitarı dene" dedi prs seçtim dakikalarca denedim, hiç oralı olmadı kapadı kapıyı çıktı sonra geldi sohbet muhabbet, elinde olan bir Gibson ı zorla ama resmen zorla denetti. Bunu mutlaka dene çok özel bir gitar diye. Bir de onu denetti uzun uzun konuştuk falan. Yani kıssadan hisse bir mağazada müşteriye el sürdürtmüyorlar, bir mağazada yalvar yakar 20 bin liralık Gibson ı denetmek için can atıyorlar. Tabi ki de buranın müşterisi olurum ötekinin önünden geçmem.
Ulen ne demek Mesa'ya bağladı! Keserim seni. 🙂Kesinlikle abi. Ama o deneme odası işi iyiymiş. Tüneldeki direkt ortada deniyosun öyle, ama yine dediğim gibi başında dikilen biri yok, sesi kıs diyen yok, hadi bırak yeter diyen yok. Gerçekten adamlar müşteri memnuniyetini önemsiyor..
Abi valla canavar gibi amfiydi ya. 🙂Ulen ne demek Mesa'ya bağladı! Keserim seni. 🙂
Anlarım Mesa'dan. Robot resmini çiz gönder bana. 🙂Abi valla canavar gibi amfiydi ya. 🙂