melancholic_black_star 1 Şubat 2016 #41 dinkyMan demiş ki: üsttekini düşünüyorum alttaki için herhangi solecek birseye ne cevap veririm nede ciddiye alırım 😀 Hepsini görmek için tıklayın... Spec'leri neler H-H severim zaten sorun yok 😀 Bir de alttaki neck thru mu?
dinkyMan demiş ki: üsttekini düşünüyorum alttaki için herhangi solecek birseye ne cevap veririm nede ciddiye alırım 😀 Hepsini görmek için tıklayın... Spec'leri neler H-H severim zaten sorun yok 😀 Bir de alttaki neck thru mu?
dinkyMan 1 Şubat 2016 #42 melancholic_black_star demiş ki: Spec'leri neler H-H severim zaten sorun yok 😀 Bir de alttaki neck thru mu? Hepsini görmek için tıklayın... alttaki neckthru evet Dellingerinde özellikleri şöyle Caparison Dellinger II... SE Oiled Mahogany Sap Bağlantısı: Bolt on Neck Sap Kafası: Davil's Tail with Dellinger Logo Inlay Akort Mekanizması: Gotoh SG381-07 H.A.P Sap: Masif Akçaağaç Klavye: Abanoz Sap Uzunluğu: 648mm (25 1/2 inch.) Üst Eşik Genişliği: 42mm Perdeler: 24 Frets, Jumbo Gövde: Maun Köprü: Schaller S-FRT II Bridge Position: Caparison PH-R Kontroller: Master Ses (CTS), 3 Way Toggle Switch, Master Ton with Bridge ve Sap Manyetiği Coil Split Switch Donanım: Schaller-Black, Gotoh-Cosmo Black
melancholic_black_star demiş ki: Spec'leri neler H-H severim zaten sorun yok 😀 Bir de alttaki neck thru mu? Hepsini görmek için tıklayın... alttaki neckthru evet Dellingerinde özellikleri şöyle Caparison Dellinger II... SE Oiled Mahogany Sap Bağlantısı: Bolt on Neck Sap Kafası: Davil's Tail with Dellinger Logo Inlay Akort Mekanizması: Gotoh SG381-07 H.A.P Sap: Masif Akçaağaç Klavye: Abanoz Sap Uzunluğu: 648mm (25 1/2 inch.) Üst Eşik Genişliği: 42mm Perdeler: 24 Frets, Jumbo Gövde: Maun Köprü: Schaller S-FRT II Bridge Position: Caparison PH-R Kontroller: Master Ses (CTS), 3 Way Toggle Switch, Master Ton with Bridge ve Sap Manyetiği Coil Split Switch Donanım: Schaller-Black, Gotoh-Cosmo Black
spitz 1 Şubat 2016 #43 dinkyMan demiş ki: üsttekini düşünüyorum alttaki için herhangi solecek birseye ne cevap veririm nede ciddiye alırım Hepsini görmek için tıklayın... tat snowstorm gaça abey?😀
dinkyMan demiş ki: üsttekini düşünüyorum alttaki için herhangi solecek birseye ne cevap veririm nede ciddiye alırım Hepsini görmek için tıklayın... tat snowstorm gaça abey?😀
dinkyMan 1 Şubat 2016 #44 spitz demiş ki: tat snowstorm gaça abey?😀 Hepsini görmek için tıklayın... o malesef satılık değil.
spitz 1 Şubat 2016 #45 dinkyMan demiş ki: o malesef satılık değil. Hepsini görmek için tıklayın... şaka bir yana nereden aldınız yurtdışından mı? türkiyeden mi?
dinkyMan demiş ki: o malesef satılık değil. Hepsini görmek için tıklayın... şaka bir yana nereden aldınız yurtdışından mı? türkiyeden mi?
dinkyMan 1 Şubat 2016 #46 spitz demiş ki: şaka bir yana nereden aldınız yurtdışından mı? türkiyeden mi? Hepsini görmek için tıklayın... her ikiside
spitz demiş ki: şaka bir yana nereden aldınız yurtdışından mı? türkiyeden mi? Hepsini görmek için tıklayın... her ikiside
dinkyMan 2 Şubat 2016 #47 ilgilenenler bu baslıkta aleti takip edebilirler. Satılık - Ve Takaslık Caparison Dellinger 2 Se