psishe demiş ki:üzücü bi haber..tam gönlümüze göre bi grup bulduk derken..neyse herkese bundan sonrasında başarılar.ilerde bi gün belki tekrar dinleyebiliriz!??
punkhero demiş ki:umudumuzsun doktor...halkçi doktor..anladın sen....
punkhero demiş ki:bak şimdi..latife yapıyor aklı sıra..sende bu yetenek, efenime sööliim bu müzik aşkı oldugu sürece bizi mahrum bırakmazsın engin deneyimlerinden...yeni işlerini bekliyoruz dogtur beg..halkçı dogtur 🙂
Jeff demiş ki:Aslında bu cumartesi son kez çalacağımızı umuyordum ama çalmıyormuşuz. Yani geçen hafta sonmuş.
The Widow ile başlayıp, The Widow ile bitmişti son program. (İşaretlere inanır mısınız?)
Ayşe ve Emre İstanbul'a gidiyorlar: Ayşe'nin Pin-Up ile çok güzel işler yapacağından eminim. Emre'nin de eminim nefis planları vardır.
Davulcumuz Mehmet, Drunk adına bir grupla Alsancak Mavi'de çalıyor.
Bora ve ben işlerimize geri döneceğiz gibi gözüküyor.
Kendi adıma, gruptaki tüm arkadaşlarıma bana dolu dolu bir yaşam tecrübesi yaşattıkları için borçluyum.
Grubumuzu, bizi bir şekilde seven, destek veren, gelip dinleyen, eğlenen, dans eden, eleştiren, canımızı sıkan, endişelendiren, öğreten, seyreden, uzaktan bakan, merak eden tanıdığım ve tanımaya fırat bulamadığım herkese teşekkür ederim. Evrenin basit kanunlarının daima mucizevi karşılaşmalara ve yol ayrımlarına gebe olduğuna inanıyorum. Carnival benim için böyle bir mucizevi bir karşılaşmanın sonucuydu. Herkes için öyle olmuş olduğuna inanmak istiyorum.
Carnival ile müziğin yaşamama yardım ettiğini yeniden hatırladım, şimdi yıkıp yeniden kurma zamanı.
Hoşçakalın...