The_Answer demiş ki:heyecan yaratmayalım arkadaşlar🙂
alet topraklamadan dolayı ötüyor lakin gitar takılı değilken ve amfinin volume sonuna kadar kısıkken bile uğultu yaptığını belirtmiştim..yinede teşekkürler..
ups alıcam ayrıca elektrikçiyle anlaştım yağmurlar geçsin bahçeyi 1metre kare çapında kazcak ve 1metre derinliğinde...platin kömür tuz katmanlar yapa yapa kapatıcak süper bir topraklama olcak ve kesinti ya da voltaj değişikliklerine karşıda bir ups alıcam.
The_Answer demiş ki:heyecan yaratmayalım arkadaşlar🙂
alet topraklamadan dolayı ötüyor lakin gitar takılı değilken ve amfinin volume sonuna kadar kısıkken bile uğultu yaptığını belirtmiştim..yinede teşekkürler..
ups alıcam ayrıca elektrikçiyle anlaştım yağmurlar geçsin bahçeyi 1metre kare çapında kazcak ve 1metre derinliğinde...platin kömür tuz katmanlar yapa yapa kapatıcak süper bir topraklama olcak ve kesinti ya da voltaj değişikliklerine karşıda bir ups alıcam.
The_Answer demiş ki:ups alıcam ayrıca elektrikçiyle anlaştım yağmurlar geçsin bahçeyi 1metre kare çapında kazcak ve 1metre derinliğinde...platin kömür tuz katmanlar yapa yapa kapatıcak süper bir topraklama olcak ve kesinti ya da voltaj değişikliklerine karşıda bir ups alıcam.
The_Answer demiş ki:evet süper ilginç haberlerle geldim asıl...
amfiyi aldım karşıma dedim kardeşim derdin ne senin bi dünya para verdim sana nedir bu gürültün..
bütün jacklarını falan çektim bağladığım ekipmanlarımın evde amfi dışında çalışan bir alet bırakmadım..
amfiyi açtım bekledim tüpler ısındı fln işte..volume kapalıyken bile o uğultu gene.....🙁
sonra reverbünde açık olduğunu gördüm reverbü kıstım sonuna kadar ve sıfır dip gürültü 😱
sonra taktım alet edevatı reverb kapalıyken çaldım driveda bile dip gürültü yok herşeyiyle çok temiz ses veriyor ama reverbü arttırmaya başladığımda doğru orantılı olarak dip gürültü artıyor..volume tamamen kısık gitar bağlı değilken bile..
iyiki yurt dışından getirmemişim yoksa çok ağlıycaktım..şu karlar bi geçsin götürcem dec müziğe garantisi var sonuçta 2 sene..bide şimdi carvine falan mail atarım nedir ne değildir nedendir diye..