Catalina'dan Yosemite'ye dönmek ve studio one yüklemek istiyorum.

Selamlar , 2012 mid Mac Pro sahibiyim. Catalina'da ne yazık ki studio one veya cubase çalistiramiyorum.Yosemite yüklersem sorunun hallolacagini düşünüyorum veya Sierra da olur.

32bit icin uygun bir surum gerekecek sanirim. Uzunca arastirdim, arkadaslara sordum ama olumlu bir sonuc cikaramadik. Bilen biri cikar ise çok memnun kalırım.

Şimdiden teşekkürler.

Apple store'dan istediğin sürümü bulup indirebilirsin yüklemeden önce dosyaları bir USB belleğe yazdıracaksın. Yükleme ekranında disk izlencesinden diski apfs olarak biçimlendireceksin ama tavsiyem mojaveye dönmen çünkü presonus en stabil mojavede çalışıyor gördüğüm kadarıyla.

Apple storeda hala bulamazsan yazabilirsin tekrardan.
Store'dan indirilen imaj diske yazdırma gerektirmeyebilir bunu belirteyim yani direk yükleme de yapabilirsin.

Eğer apple hesabını hiç değiştirmediysen eski kullandığın sürümleri appstore dan indirebiliyorsun. İnternette anlatımı var, usb belleğe atıp temiz kurulum yapıyorsun.

Mid 2012 pro için ben de Mojave öneririm eğer istediğin uygulamalar çalışıyorsa, Yosemite'den beri gördüğüm en stabil çalışan işletim sistemi.

Geri