Line 6 kendi youtube videosunda bahsetmiş fakat diğer inceleme kanalları buna değinmemiş. Kullanan var mı bu özelliği?
Ne kadar güzel çalışıyp merak ediyorum denemek lazım sağolun
Aplikasyona bağlamadan amfi üzerinden kullanım da yeterli mi ? Öyleyse şahane164244 eklentisini görüntüle
Aplikasyonunda treshold ve decay ayarlari var. Bir noise gate'in yapması gereken işi yapıyor ve ekstra cihaza ihtiyaç yok.
decay ne işe yarıyor tam olarak?amfi üzerinden denemedim ama muhtemelen saat 12 hizasında sonraki çevirmeler treshold'u ayarliyordur.
Hızın ne gibi bir önemi var onu çözemedim ama sağolun yine de bilgi içinthreshold gürültüyü keseceği yani gate'i açacağı noktayı belirler... decay veya release gürültü azalıp tekrar gate'i kapatacağı hızı belirler
İyi de arkadaki gürültüyü kesmiyor mu neden ses uzaması kısalsınTele vurduktan sonra hemen mi kesilecek yoksa belli mili saniye aralığı mı olacak, çok arttırırsan hızı; sustain-mustain, ses uzaması falan kalmaz. Ha Rammstein çalacaksan çok işe yarar 🙂
Bu konu burdan gojira tonuna geçer bakınaynen.... meshuggah filan gibi çalacaksan, kıt kıt kıt diye aç kapa yapar hızlı hızlı...veya Gojira
ha bu dediğimden sakın şu anlam çıkmasın Gojira tonu için Gate lazım 🙂
Bu akşamki araştırma ödevin noise gate vs noise supressor olsun.İyi de arkadaki gürültüyü kesmiyor mu neden ses uzaması kısalsın
Evet tam çözemedşm araştırmak lazımBu akşamki araştırma ödevin noise gate vs noise supressor olsun.
yan odada çocuk uyuyor ve sen ağzınla ommmm ya da aaauvvvv diye yüksek bir ses çıkarıyorsunİyi de arkadaki gürültüyü kesmiyor mu neden ses uzaması kısalsın
auuuuv🐺 sağolun☺️yan odada çocuk uyuyor ve sen ağzınla ommmm ya da aaauvvvv diye yüksek bir ses çıkarıyorsun
bunu duyan Gate teyze hemen uzanıp senin ağzını kapatıyor ses daha fazla artmadan
teyzenin decay yavaş ise elini yavaşça çeker ağzından, değilse hıphızlı çeker
dolayısıyla sen ommmmm ya da om veya aaauvvv ya da auv diye ses çıkarabilirsin
teyzenin threshold tahammül seviyesi düşük, decay eli de hızlıysa gıkın bile çıkmaz
böyle hayal et
Tapping (şelpe 😁 ) tekniğini dene anlarsın. Gatei fazla açtın mi tapping yapamazsın, kesilir ses. Böylece sadece gürültüyü değil asıl gelmesi gereken sesleri notaları da kesmiş oluyorİyi de arkadaki gürültüyü kesmiyor mu neden ses uzaması kısalsın