Eğer bir grubunuz varsa, hiçbirşey o grubun daha iyi olmasından önemli değildir. Tüm CattaQully üyeleri de bunu düşünerek birşeyler yapmaya çalışmaktadır. Elbette ki bu gruba dahil olanlar da grubun iyiliği için gruba kabul edilmişlerdir, bu konuda herkesin herkese güveni tamdır. Ancak CattaQully grubunun her pazar Biziz'de sahne alması,ve bugün itibariyle her cumartesileri için Dummy'den teklif alması gruba bir zaman sorunu getirmektedir. Üstelik şu anda grup sıkışan dersler yüzünden de ilerleme kaydedememektedir. Kimse mükemmel değildir, bunu bilerek her grup elemanı üzerindeki yükü hafifletmeye çalışıyoruz. En büyük yük de mikrofon başında görünmektedir, tek amaç ve gayemiz bu yükü indirmektir belirttiğim nedenlerden. Yengenin bahsettiği sorun da bu bana göre. Ben ortada bundan başka bir sorun göremiyorum. Bu grup şahsi çekişmelerin yaşandığı bir grup değildir ve hiçbir zaman da olmayacaktır. Ayrıca bu forum, forumun ilk mesajında söylediğim gibi CattaQully dostları için açılmıştır, bu grubu da en iyi onlar bilirler. Grubun tek gayesi müzik yapmaktır. Grubun hiçbir üyesinin kendini ispat etmek gibi bir amacı da yoktur. Bu forumda daha güzel şeylerin konuşulması, geri kalanının hemen alttaki özel mesaj yoluyla halledilmesi ve herkese sevgi ve saygı dolu günler dileğiyle..Eyw...