sahiden o nasıl olduysa artık sevmiyeceğim tavan yaptı..
ama sansür_numetal daha güzel gibi..
ama sansür_numetal daha güzel gibi..
buggleyeyes demiş ki:olum niye yaptığınız her kaydı koyuyonuz internete? sıçtığınız boku da konsere getirip sergileyin bari..
maresalx demiş ki:buggleyeyes demiş ki:olum niye yaptığınız her kaydı koyuyonuz internete? sıçtığınız boku da konsere getirip sergileyin bari..
ahahahhahahahahah 😆
arkadaş doğru ben sizi ilk o kayıtta dinledim kusura bakma ama berbat bir şey ya,tamam amatörüz ama her yaptığımızı ortalığa sürmeyelim(bence)qutay_VV demiş ki:bılmıyorum da ne kadar alkol olursa olsun bunu kaydetmeseydınız en azından ınsanların sızın hakkınızdakı dusuncelerı degısır ozaman adam gıbı bısey kaydettım koysanız daha ıyı olur veya adam gıbı bısey kaydetene kadar bole seyler koymayın
ben biliyorum ben olcamCeKeS_DAWUL demiş ki:Garage konserinde back wokal kim olcak bilioyomusunuz???
Sen solmuycaksin yunus.... tuçe olcak.... yani assskimm olcak... konserde feci costurcaz millett... her kes i beklioruz... 18 aralik 2005 CeKeS GARAGE......strongerock demiş ki:ben biliyorum ben olcamCeKeS_DAWUL demiş ki:Garage konserinde back wokal kim olcak bilioyomusunuz???