CeKeS (street punk/oi punk/punk punk) - Ankara

CEKES Tam gaz... uyurun bana cook eskiden gönderdigi bestesinden bir alıntı

senle yürüdügmüz yollardan gecemiyorum
canim aciyor üzülüyorum
sanirim ben PİŞİK OLUYORUM

love you cekes 😆 8)

ah canım ya sen o besteyı yazdan berı saklıyormusun.. aslında ben o besteyı oldugu gıbı bı sayfaya koyayımda bestemızıde okumus olsunlar...

tesekkur ederım canım ya nasıl duygulandım

Ya ben bisi sormustum ama cevap veren olmadı 🙁 😳
Konserde kendi besteleriniz olcakmı? (daha dogrusu varmı?)(eger varsa calın derim)
cevap beklıyorum saygılar efenim Basarılar 😛 eheh

YAZ AŞKI

k.cımdan damlayan her damlada senı hatırlıyorum
bu sıcak yaz gununde ewde oturuyorum
beni artık umursamıyorsun
ewden dısarı cıkamıyorum
senle yürüdügmüz yollardan gecemiyorum
canim aciyor üzülüyorum
sanirim ben PİŞİK OLUYORUM

el ele tutustugumuz we yürüdügmüz yollar
neden se hep yokus yukarı
sewiodum seni pişik oldum or.spu karı [nakarat]
onca yolu tırmandırdın oro.pu karı [nakarat]

hava sıcak 45 derece
altımda sort sandelet; elimde gazete
gazetenın ıcınde pudra
hespsı senın eserın sewgılım
yaz askım askım bebegım
bacaklarım ayrık bakıyorum tawana
k.cımdan damlayan her damlada
saygıyla anıyorum senı we de ANNENİ.... [scream]

bu bir bestedir sözlerini biraz başımdan gecen olayda birazda sinirle yazdım %75 yasanmıstır 😀

ama bunun ustune bi de muzık yapmak gerekıyor onada cuma gunu baslıyacak olann calısmalarımızda repertuar dısında kalan zamanlarda ugrasırız yada gıtarcımıza verırım sozlerı o yazar bıseyler.. ben bıraz uydurdum ama yeterlı degıl..

sözler iyimi bagri tuğçe

Re: CeKeS

UuYuRR demiş ki:
Ankaralı Türkce punk-rock yapan bir gruptur... Su andakı repertuarımızda kı sarkıların çogu cover bestemizde var...

Davul: Burak
Bass: Yunus
gıtar: Ozgun
vokal: UuYuRR yanı ben

grubumuz 24 eylul tarıhınde andac cafede konsere cıkacaktır yorum yapmak ve muzıgımızı duymak ısteyen arkadaslar orada bulunurlarsa dınlıyebılırler.... konserden sonra kı haftada sayfadan dınlıyebılmenız ıcın bır sarkı koyacagım...
şunu düzelt uyur

CeKeS_DAWUL demiş ki:
UuYuRR demiş ki:
Ankaralı Türkce punk-rock yapan bir gruptur... Su andakı repertuarımızda kı sarkıların çogu cover bestemizde var...

Davul: Burak
Bass: Yunus
gıtar: Ozgun
vokal: UuYuRR yanı ben

grubumuz 24 eylul tarıhınde andac cafede konsere cıkacaktır yorum yapmak ve muzıgımızı duymak ısteyen arkadaslar orada bulunurlarsa dınlıyebılırler.... konserden sonra kı haftada sayfadan dınlıyebılmenız ıcın bır sarkı koyacagım...
şunu düzelt uyur

Burayı chat ortamı gibi kullanmayın lütfen...tmm işte grupta dağıldı kimse kalmadı başlığı geyik muhabbetleriyle yukarı taşımayınbence artık 😉

maresalx demiş ki:
Burayı chat ortamı gibi kullanmayın lütfen...tmm işte grupta dağıldı kimse kalmadı başlığı geyik muhabbetleriyle yukarı taşımayınbence artık 😉

abi kurudum kaldım ya nedne oyle yazdın ya sımdı ınsanlar dagıldıgımızı dusunecek 🙁

CeKeS grubu tam gaz devam etmekete ve kadrosuda aynen soyle olmakta
davul -- burak
electro -- yunus
bass-- onursal
vokal-- uyur

dagılma gıbı bı olay yoktur..

sozler hosuna gıtmıs mosmor tesekkur ederım garagede de senı gormek ısterım herkesıde beklerız CEKES GRUBU olarak

malesef yasemın daha muzıgı tam olmus degıl olusuyor ama tamamen bıtmedı.. bıttıgı zaman zaten ev kayıtta olsa sarkıyı demo yapıp lınkını koyacagım...

sarkıları ındırıp dınledıgın ıcın se ayrı bır tesekkur ederım... yorumların ıcınde tesekkurler..

Geri