hoca ben 17 yim ya
CEKES ELEKTRO
CEKES ELEKTRO
şunu düzelt uyurUuYuRR demiş ki:Ankaralı Türkce punk-rock yapan bir gruptur... Su andakı repertuarımızda kı sarkıların çogu cover bestemizde var...
Davul: Burak
Bass: Yunus
gıtar: Ozgun
vokal: UuYuRR yanı ben
grubumuz 24 eylul tarıhınde andac cafede konsere cıkacaktır yorum yapmak ve muzıgımızı duymak ısteyen arkadaslar orada bulunurlarsa dınlıyebılırler.... konserden sonra kı haftada sayfadan dınlıyebılmenız ıcın bır sarkı koyacagım...
CeKeS_DAWUL demiş ki:şunu düzelt uyurUuYuRR demiş ki:Ankaralı Türkce punk-rock yapan bir gruptur... Su andakı repertuarımızda kı sarkıların çogu cover bestemizde var...
Davul: Burak
Bass: Yunus
gıtar: Ozgun
vokal: UuYuRR yanı ben
grubumuz 24 eylul tarıhınde andac cafede konsere cıkacaktır yorum yapmak ve muzıgımızı duymak ısteyen arkadaslar orada bulunurlarsa dınlıyebılırler.... konserden sonra kı haftada sayfadan dınlıyebılmenız ıcın bır sarkı koyacagım...
maresalx demiş ki:Burayı chat ortamı gibi kullanmayın lütfen...tmm işte grupta dağıldı kimse kalmadı başlığı geyik muhabbetleriyle yukarı taşımayınbence artık 😉
UuYuRR demiş ki:sozler hosuna gıtmıs mosmor tesekkur ederım garagede de senı gormek ısterım herkesıde beklerız CEKES GRUBU olarak