Hatırladım o 70lerden olanları. Onları uçuracak zaman haber verirsin... kesinlikle! Yaz bir kenara. H 55 de severiz 75 de miss ki miss...
😁
Bu arada sendeki G12M25'lerin Marshall bazlı olduğunu düşünerek, sana o zaman 2 x 16 Ω lazım, değil mi? Bu bendeki 8 Ω. (Edit: Gerçi başlıkta çok net yazmışsın, vardır bir bildiğin...)
Benim de eksiğim zaten bu en net temizinden G12M25 idi laf aramızda, H'lara yok güçlü versiyonlarına takıklık nereye kadar... H olarak 55 var 75-Anni var falan derken... WGS Reaper var hatta (50W G12H30 hesapta ama güzel seviyorum onu çok özellikle tek speaker olarak). Bu creambacklerden en çok G12M65'i sevdim, 75 bana gelmedi hiç. Ama yine de G1265 asıl benim kafa (bu arada WGS ET-65 bayağı iyi aklında dursun, V30 ile güzel pair oluyor...).
Bir ara konuşalım. M65'e yeltenebilirim hani uçuracaksan. Bir kenarda dursun... Ama bu G12M25 ile takas falan değil aklımdaki doğruya doğru.
Bunun yanında harbi sana kısa vadede lazımsa, evi biliyorsun gel al kullan tepe tepe... Ben onu daha bir kabine koyana kadar Ekim falan en azından. Sonra git gel bir tane de edinebilirz hatta. Keyfe keder bizimki... Bir diğer yandan, aciliyet davası öncelikli demeye çalıştığım.
B