harbi hangisi... bi kenan vardı o ayrıldı gruptan bildiğim kadarıylan....oblivion demiş ki:hangi baterist?!
harbi hangisi... bi kenan vardı o ayrıldı gruptan bildiğim kadarıylan....oblivion demiş ki:hangi baterist?!
hade bakam yeni siteyi bekliyelim..... şöle yılbaşında bi konser verinde dinlemeye gelek istanbula...oblivion demiş ki:bu arada cemiyettepisiyorum.com'un download bölümü nazara geldi.yılbaşında yeni bir siteyle olaya devam edilecek. duyrulur.......
tolgacan
cemiyette pişiyorumun bu flört denen abuk gruplan hiç bi alakası yok olamazda zaten... flört kendi çapında çalan saçma bi grup..._SkArLeT_ demiş ki:bugun bi afiş gordum flört yazıyodu altında da cemiyette pişiyoruz 4aralık gölge barda yazıyodu bu onların albumunun adı mı yoksa ikisi aynı grup mu isim benzerligimi?anlamadım biri acıklarmı
hasonowic demiş ki:yaa ben bu adamları geçtiğimiz salı bursada dinledim gerçekten süper bi grup... eğer cemiyette pişiyorum konserinin olduğunu duyarsanız bence hiç düşünmeden gidin derim..... burdan elemanlara selamlar.....