Bugün bir vesile ile Cenker'in Bostanlıdaki iş yerine gittim..İlgi alnım Fender'ler ve bugüne kadar nerede ise tüm strat serilerininden görüp bir kısmını denemişliğim var..Az çok da bilgi sahibiyim(burada mütevazi olmayacağım çünkü o kadar çok bilgisiz insan var ki ) şöyle ki tüm gitarlarım setup ını kendim rahat yapıyorum....İnanın büyük şehirlerde özellikle İzmir de bu bakım vs . işini yapan insanların büyük kısmının (bir iki istisna hariç) enstrüman çalmadığından yada kulaktan dolma bilgilerle dolu olduğundan bir çok işi üstün körü yaptığına şahit oldum..Cenker hem iyi bir müzisyen hem de çok dürüst seviyeli birisi...Aynı zamandada da konuya hakim..Elindeki potans ,kapasitör ve bakım için gerekli şeyler o kadar fazla ki şu ana kadar ihtiyaç duyup Ebayden aldığım çoğu şeyi orada gördüm ve fiyatlarda çok makul idi...Bunların ötesinde tavrı ve ev sahipliği kendinizi rahat hissettiriyor..Gereken ne ise öneriyor ,jargondaki tabirle sevmediğim''esnaflık'' kısmından tamamen uzak..İzmir de bu karakterde tüm aradıklarınızı bulabilecek bir yer olması çok büyük şans..Gitarı için bakım,ayar ve modifikasyon gereken arkadaşlara tavsiye ederim...Bu tip yorumları çok nadir yazıyorum ama bu tip yerleri desteklemek alacağımız hizmet kalitesini de arttıracaktır...İsteyen arkadaşlarla iletişim bilgilerinide paylaşırım..
Saygılar , sevgiler... Hakan....
Saygılar , sevgiler... Hakan....
Son düzenleme: