Chain of Possibilities

3.5 yıldır gitar çalıyorum,ilk albümümü yayınladım.
Keyifli dinlemeler efenim!

Instagram : https://www.instagram.com/yuitarist
Spotify :
SoundCloud : Yaşar Kemal
Apple Music :
YouTube :

Chain of Possibilities_page-0001.webp

3.5 yıldır çalan biri için mükemmel ötesi bir albüm. Albümü hazırlama sürecinden detaylı şekilde bahsedebilir misiniz? Feyz alalım cidden.
Selamlar,öncelikle güzel yorumunuz için çok teşekkür ederim.
Gitar çaldığım/öğrendiğim ve kayıt muhabbetlerini çözmeye çalıştığım bu süreç içinde tek beceremediğim ve kaba tabirle kafamın basmadığı tek şey davul yazmak oldu.Metronom gibi kullanarak üzerinde çalıştığım birkaç davul loopunu kullanarak bir şeyler yazmaya karar verdim.1-1.5 sene boyunca biriktirdiğim fikirleri önüme aldım,kurcalamaya değer gördüklerimi iyice kurcaladım.Ana fikirleri yakalayınca geriye kaydetmek kaldı zaten.Bass'larını klavyelerini de elimden geldiğince kendim yaptım.Süreç budur efenim..

improvizasyon güzel. tematik - epik anlatım özellikle sevdiğim bir tarz. Özellikle farklı enstrümanlarla zenginleştirilmiş kısımlar; sadee gitar bağımlı kalmayın hurdle o yüzden başarılı, çalışmalarınızın devamı umarım böyle güzel devam eder...

improvizasyon güzel. tematik - epik anlatım özellikle sevdiğim bir tarz. Özellikle farklı enstrümanlarla zenginleştirilmiş kısımlar; sadee gitar bağımlı kalmayın hurdle o yüzden başarılı, çalışmalarınızın devamı umarım böyle güzel devam eder...
Selamlar,yorumlarınız için teşekkür ederim.Keyif almanıza sevindim.Evet farklı soundlar katınca iş lezzetleniyor size katılıyorum

Geri