Floyd Rose çok saçma ve gereksiz bence. Kocaman demir yığınını almışlar gövdeye koymuşlar. Ne o öyle "mö" gibi. Iyk.
eheh 😀masterofpuppetsasd demiş ki:hayır beyfendi beni kandıramazsınız...nacizane namusuma sizin geyik çabalarınıza fede etmeyeceğim... :utandim
İkinci cümlende anlatım bozukluğu var :x :kicsallamasterofpuppetsasd demiş ki:hayır beyfendi beni kandıramazsınız...nacizane namusuma sizin geyik çabalarınıza fede etmeyeceğim... :utandim
Bence de sen detaylara takılmadan önce genel bilgileri öğrenmeye bak.JS-ReD demiş ki:detaylara takılmaalım.Ne yani her ay gitarı akord yaptırmaa mı götürcem en iisi floyd rose olması hemde fiyat açısından daa ii rr-3 benim için...stickerları her yerde bulabilirmiim gitar için
masterofpuppetsasd demiş ki:gitarı her ay akord yapmaya götürmek ?? gitarı kendin akord ediceksin umarım bunu biliyorsun. ayrıca floyd rose %100 akord kaçırmaz bir sistem değil.2 3 haftada bir gitarı akord etmen gerekicek.ayrıca rr5 üzerindekiler sticker değil boyama.rr3 bolt on ayrıca rr5 rr24 de sustain açısından daha zengin gitarlar.