DaveMustaine_64 demiş ki:Cow var! :mrgreen:
Cow-6 da Cow-7 de arch top, çok da güzeller 🙂
Bence boyle cok guzel.. Ufaktan inlaysiz gitar fetisiyimdirde 😆
Ne kadar bunlarin fiyatlari Berkay... Kasiniyorum bu aralar yine :mrgreen:
DaveMustaine_64 demiş ki:Cow var! :mrgreen:
Cow-6 da Cow-7 de arch top, çok da güzeller 🙂
TheJester demiş ki:İşte budur. Tek manyetik, sabit köprü, ters kafa, inlay yok ve koyulaştırılmış klavye (sadece abanoz olduğundan değilmiş o kadar koyu olması, kullanılan abanoz çok kaliteli olmasa da gavurun "dye" dediği işlemden geçiriliyormuş)... Aah ah 🙁
Clickboy demiş ki:Aşağıdaki linkteki gitarı yurtdışına giden bir yakınıma aldıracağım. Ama kendisinin gitarlar hakkında pek bilgisi yok. Bu yüzden bu gitarı alırken yanlışlık çıkmasını istemiyorum.
http://www.jacksonguitars.com/products/search.php?partno=2910101590
Ancak internetteki satış sitelerinde DKMGT modelinin bir çok değişik halini gördüm. Archtop olmayan, 3 Switchli olan, Pasif Manyetikli olan vs. Ben Bu linkteki gitarı istiyorum ama diğer DKMGT'ler ile nasıl ayırt edileceğini bilmiyorum. Yani bu versiyonun aynı bir uzantısı var mıdır? Model kodu falan yani. Yurtdışından gitar geldiğinde EMG-HZ manyetikli bir DKMGT görmek benim için feci olur çünkü 😀
Ya da bu gitarın özelliklerini ayrıntılı birşekilde bulunduğu bir dosyayı mı versem? Gitar satıcıları ona göre davnanır mı?
Eldrun demiş ki:
DaveMustaine_64 demiş ki:Bir aralar çok daha fazla Jackson vardı, son 1 yıl içinde bayasını sattı e-bay'de 🙂