vaoovv - cok fantastik olmus valla 😀
Goreshredder demiş ki:Ali kızacak yine ama (!!!) yine de söyleyim dedim yılbaşından sonraya kaldı siparişler 🙂 Hiç şaşırmadım nedense 🙂...
thunderhead demiş ki:Goreshredder demiş ki:Ali kızacak yine ama (!!!) yine de söyleyim dedim yılbaşından sonraya kaldı siparişler 🙂 Hiç şaşırmadım nedense 🙂...
Abicim ne alakasi var. O ilk cumlede sekil A da gorulen birkac smiley eksik. 😆 Ben sadece muhabbeti baska bir tarafa cekmeye calistim 🙂 Yoksa babamin forumu degil ki 😆 Derdin var paylasacaksin...
Bu arada olmadi sana burdan bir adet sl1 alir yollariz istersen. Berkay soyleniyordu alacakmis bir adet.
🙂
SEKIL A
😀 🙂 😆 :metalhead :dans :elsallaa :utandim :ask :mrgreen: :seytan
Hee birde :kicsalla
Ali :elsalla
Goreshredder demiş ki:Yok Ali cidden alındığımdan yazdığımı düşünme sakın 😀 Hızlı cevap yazdım yoksa koymam mı 10 tane smiley 😀
Valla yılbaşından sonra finallerim var onlar varken hala haber gelmezse gidip paraı geri alıcam ama önce avukatımla görüşecekler 😀 Hey dostum 😀
Berkay konusuna gelince hala doymadı mı o eşşek 😀
thunderhead demiş ki:Berkay ben sana cimbomlu bir soloist alayim, fenerli KE1 i bana ver :idea:
thunderhead demiş ki:Valla bizim bir abi var bu islerden anlayan (profesyonel matelika tonu avcisi o abide). Soloist Cimbom marsini kendisi caliyor dedi bana o birsey yapmiyormus yaa yaa. 8O
edit: Hatta inanmazsan bizim abiyi getiriyim buraya. 😀
thunderhead demiş ki:Mike Learn'e Fenerbahce Formasi Giymis Zombu deseni siparis edicem 8)
Goreshredder demiş ki:Hızlı cevap yazdım yoksa koymam mı 10 tane smiley 😀
masterofpuppetsasd demiş ki:thunderhead demiş ki:Mike Learn'e Fenerbahce Formasi Giymis Zombu deseni siparis edicem 8)
Anladın sen. 😆
Mike learn den istesek gs kupalarını içeren bir gitar yapar mı acaba? :idea:
edit: sığmaz ki... 8)
thunderhead demiş ki:masterofpuppetsasd demiş ki:thunderhead demiş ki:Mike Learn'e Fenerbahce Formasi Giymis Zombu deseni siparis edicem 8)
Anladın sen. 😆
Mike learn den istesek gs kupalarını içeren bir gitar yapar mı acaba? :idea:
edit: sığmaz ki... 8)
Gs kupalari icin JP modelleri kullanabilir aslinda. Ufak tefek kasalar.
Fener icin Kelly, yada eskilerden bir Explorer lazim. Buyuk alan lazim adama. 8)