sin-pecado, konunun uzmanı değilim ama ellerimizde sözleşme var. Bunun dahilinde yapılabilecekleri avukat bilir ama bir şeylerin yapılabileceğini biliyorum. Ben bekliyorum gitarımı ocakta gelmesinide umuyorum. Partiyi en çokta bekleyen benim. 😉
masterofpuppetsasd demiş ki:[quote="thunderhead
[/quote]
Birisi Kelly mi dedi? Bu da Berkay'la Kelly kardeşliğimizin timsali olan trans black Ke1'im. Kusura bakmayın fotoğraf makinam baya kötü olduğu için kendi çektiğim bir resmini koyamadım ancak renk olarak yukarıdaki Ke1'leri daha fazla andırıyor. Yani normal ışıkta daha bir koyu siyah-yeşil, çokça güneş ışığında kahverengi bir gitar diyebiliriz.
[img]http://img263.imageshack.us/img263/9908/kellyke1ax0hb6.jpg
Amen peder 😢Kont_De_La_Fere demiş ki:Ama bu firma bir şekilde getirecek gitarları inanıyorum.
Saygılarımla
ciyzis_kirayzs demiş ki:ya bende dk 2 mevcut humbuckerda SD invader var ancak singlelardan cok da memnun oldugum soylenemez hem dolgun guclu solo tonalı hem de jazzvari tonlar alabılecegım manyetık ne var acaba? manyetık baslıgına yazmayı dusundum ama jacksoncular daha ii bılır dıye dusundum
floyd rose da lazım...jackson ın en sevmediğim yanı tam istediğin özellikte olan gitarını bulamıyosun.daha çok bilgiye sahip olan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirimelerosse demiş ki:jackson un fusion diye bir modeli vardı sanırım eski yıllarda çıkardığı. daha iyi bilenler vardır mutlaka nlar yadımcı olur. ama aradığın gitarın sıfırını bulmak zor... bir de şu an üretimde rr5 diye bir gitar var o da neckthru idi sanırım büyük ihtimalle beğeneceğin bir gitar. ama floyd u yok...
http://www.jacksonguitars.com/products/search.php?partno=2913002548
baran_16 demiş ki:jackson rhoads kasa bi gitar arıyorum 22 perde neck through Construction olcak rengi siyah ve 1000-1200 dolar arası olcak böyle bi model biliyomusunuz???
masterofpuppetsasd demiş ki:Söylediğin özelliklere sahip OFR'li bir tek rr1 var ki oda 2.el olarak ebay gibi bir yerden söylediğin fiyata bulunabilir. Ekstra olarak rhoads pro var ama onu bulmak inanılmaz zor. Yekpare rhoads olarak önündeki seçenekler kevin bond rhoads, rr5 ve rr24. Kevin bond da floyd yok ama 22 perde. RR24 te floyd var ama adı üstünde 24 perde. Birde "jackson ın en sevmdiğim yanı istediğin özellikte gitarını bulamıyosun" lafına ithafen, istediğin özellikte gitar var sadece senin fiyat aralığının dışında.
grognard3 demiş ki:masterofpuppetsasd demiş ki:Söylediğin özelliklere sahip OFR'li bir tek rr1 var ki oda 2.el olarak ebay gibi bir yerden söylediğin fiyata bulunabilir. Ekstra olarak rhoads pro var ama onu bulmak inanılmaz zor. Yekpare rhoads olarak önündeki seçenekler kevin bond rhoads, rr5 ve rr24. Kevin bond da floyd yok ama 22 perde. RR24 te floyd var ama adı üstünde 24 perde. Birde "jackson ın en sevmdiğim yanı istediğin özellikte gitarını bulamıyosun" lafına ithafen, istediğin özellikte gitar var sadece senin fiyat aralığının dışında.
hocam sende ki gitar kevin bond signature diye geçiyor değil mi?siyah kırmızı olan şık gitar...
şimdi benimde sormak danışmak istediğim bir sorum var...
bende son 1-2 haftadır V kasa gitarlara takmış bulunmakla beraber senin gitarın tek çözüm olarak geliyor aklıma...
lakin aradığım tek özellik sabit köprülü olması önerebileceğin başka model/marka varsa öğrenebilir miyim...