Beyler Ali cidden haklı ir organizasyona girelim artık.Kimler katılırım diyorsa ayzsın buraya.
İlk katılım benden.SL1 Lighting Sky için 1600€ geri alıcam.
İlk katılım benden.SL1 Lighting Sky için 1600€ geri alıcam.
Triviumts demiş ki:Arkadaşlar çok geçmiş olsun sizlere. ben sadece bir soru sorcaktım bu durumda ne cevap verirsiniz bilmiyorum ama şansımı deniyorum. Duydumki bana ya mart ta yada şubatta jackson kevin bond gitar geliyor. Şu laylaylomda 3000 milyarlık olan gitar, acaba içinizde bu gitari bilen varmı gerçi ben gelir gelmez ilan verip satcam forumda ztn güsel bir gitarim var ikincisi fazla gelir sıfır satmak daha kolay hem.
masterofpuppetsasd demiş ki:Triviumts demiş ki:Arkadaşlar çok geçmiş olsun sizlere. ben sadece bir soru sorcaktım bu durumda ne cevap verirsiniz bilmiyorum ama şansımı deniyorum. Duydumki bana ya mart ta yada şubatta jackson kevin bond gitar geliyor. Şu laylaylomda 3000 milyarlık olan gitar, acaba içinizde bu gitari bilen varmı gerçi ben gelir gelmez ilan verip satcam forumda ztn güsel bir gitarim var ikincisi fazla gelir sıfır satmak daha kolay hem.
Ben 2000 ytl ye almıştım zamanında. Hardcase'li falan geliyorsa aldığın fiyata sat bence kargoyu falan da ekleyip.
Triviumts demiş ki:masterofpuppetsasd demiş ki:Triviumts demiş ki:Arkadaşlar çok geçmiş olsun sizlere. ben sadece bir soru sorcaktım bu durumda ne cevap verirsiniz bilmiyorum ama şansımı deniyorum. Duydumki bana ya mart ta yada şubatta jackson kevin bond gitar geliyor. Şu laylaylomda 3000 milyarlık olan gitar, acaba içinizde bu gitari bilen varmı gerçi ben gelir gelmez ilan verip satcam forumda ztn güsel bir gitarim var ikincisi fazla gelir sıfır satmak daha kolay hem.
Ben 2000 ytl ye almıştım zamanında. Hardcase'li falan geliyorsa aldığın fiyata sat bence kargoyu falan da ekleyip.
Sen nerden aldın 2000 milyara ben baktım 3000 milyarlar istiyorlar türkiyede ztn belli birşey yok gelirse satcam ama...
ACHILLIEUS demiş ki:Valla abi aslında almak lazım raları ama alınca napcaz ki ben internete güvenemem bir, ikincisi hadi güvendik gitar geldi kuryeye sen kapıda bekle ben bi yarım saat gitarı deneyecem sağında solunda bir bozukluk, hasar, üretim hatası varmı bir bakıyım mı diyecem? Türkiye' de kimsenin bunu bekleyeceğimi sanmam...