ar tuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu 😀Norton_Antor demiş ki:R2D2 bitiriyo olayı 😀
Atalay demiş ki:serkann demiş ki:keşke bi görebilsek o manzarayı Atalay bey,bi foto şahane olurdu 🙂
Tabi ki...
RichieSambora demiş ki:Ya ben 2 senedir ke-3 kullanıyorum,klavyenin ustu bi acayip oldu,sizinde basınıza geldimi?Tarifde edemiyorum,agac araları beyazladı gibi diyeyim...
RichieSambora demiş ki:Yok Berkay sacmalamadın ve tam ustune bastın 😀 Aynı dedigin gibi.O gozeneklerin arasında beyaz kalıntılar var.Limon yagını duymustum,demek bu iste kullanılıyormus 😀 Yardımlarınız icin tesekkurler.Dunlop un bu nadide icatını nasıl elde edebilirim? 😀
Ben su zamana kadar o Limon yagının yerine baska bisey kullanıyodum.Jant Parlatıcısı 😆 Demek bana psiko olarak parlatıyo gibi geliyomus 😆DaveMustaine_64 demiş ki:RichieSambora demiş ki:Yok Berkay sacmalamadın ve tam ustune bastın 😀 Aynı dedigin gibi.O gozeneklerin arasında beyaz kalıntılar var.Limon yagını duymustum,demek bu iste kullanılıyormus 😀 Yardımlarınız icin tesekkurler.Dunlop un bu nadide icatını nasıl elde edebilirim? 😀
Evet heryerde bulabilirsin diye tahmin ediyorum. Srv music'e bak, geçen gün onların internet sitesinde gördüm sanki öyle hatırlıyorum. Bir de kendine bir diş fırçası bul, hafif eski ya da yeniyse de yumuşak olanlarından al. Kolonyalı mendille klavyenin belirli bölgelerini sil önce sonra diş fırçasıyla temizle. Sonra son bi kere daha üstünden geçebilirsin kolonyalı mendille eğer yeterli olmazsa 🙂 En son da limon yağını sür, mis gibi 😀