ciyzis_kirayzs demiş ki:ya arkadaslar bu dk2 mın yapım yılını ogrenmek ıstıorm ama ne yazıkkı nası okunacagına daır bısı bulamadım tek bıldıgım 97 ıle baslaması nedeıyle japon olmaısnın garantı olmasıdır bı yardım edersenız 9731809 bu na numarası
mfikret demiş ki:izmir deki laylaylomunda ismi değişti.Toptan iflas edip bıraktılarmı işi? (İNŞALLAH)
evet abi oranın kirasını nasıl çıkartıyorlar diye bende merak ediyordum.grognard3 demiş ki:mfikret demiş ki:izmir deki laylaylomunda ismi değişti.Toptan iflas edip bıraktılarmı işi? (İNŞALLAH)
leaf müzik adı...elif die bi teyze 8O sahibi bursa menşeili bildiğim kadarı ile...
işletmesi anıl ile ömerde cocuklar kafa ama içeride ekipman yok...bakalım toparlanacak diyorlar ama bekleyelim...
izmir deki laylaylomunda ismi değişti.Toptan iflas edip bıraktılarmı işi? (İNŞALLAH)
bugün ben de gördüm orayı galiba tadilat var veya kapatıyolar.
obican
şu an lay lay lom merkezin kepenkler kapalı ve içeride hiç gitar yok. ne olduğunu bilen var mı?
Sigmastern demiş ki:Gitarlar geldimi peki, bunlar voleyi vurup kaybolmasin, aslinda kac yillik firma iki üc gitara tenezzül etmez ama siz isinizi SIKI tutun yinede.
kac yıllık firma bilmiyorum ama jackson bile el degiştirdigine göre LLL için korkulabilir.