ps 2 abi bu gördüğüm kadarıyla, ve 96 yapımı olabilir ..
Ex-nihilo demiş ki:[/URL][/img][/URL][/img]
Arkadaşlar bu pro serisinin hangi gitarı ve 2. el fiyatı nedir?
kinslayer demiş ki:jackson performerların icinde korelerde varmı uretim yeri olarak
varsa japon yada kore oldugunu nasıl ayırcaz?
ciyzis_kirayzs demiş ki:ya bu sl3 un uzerındekı floydları ben hıc sevmıorm hıc rahat floydlar degıl professional serılerınde de bunlardan var sanırım ınsanın ellerını kısıtlıyor dk2 lerdekı falan daha duz olan modelı daha sankı rahat oluyor
jacksonke1 demiş ki:ps 2 abi bu gördüğüm kadarıyla, ve 96 yapımı olabilir ..
_Tj_ demiş ki:
Bu gitarın tam modeli nedir? (Japon Üretim olduğunu biliyorum) PS4(japon) ile kıyaslarmısınız? şimdiden sağolun.
_Tj_ demiş ki:Bende sahibinden sitesinden aldım fotoyu.Satılıp satılmadığını bilmiyorum PS4 ün akort kaçırmasından korktuğum için sabit köprü tercih edecem heralde.Aslında bununla ilgilide bilgi verirsen sevinirim.PS4 (japon) ne sıklıkta akort kaçırır?
masterofpuppetsasd demiş ki:_Tj_ demiş ki:Bende sahibinden sitesinden aldım fotoyu.Satılıp satılmadığını bilmiyorum PS4 ün akort kaçırmasından korktuğum için sabit köprü tercih edecem heralde.Aslında bununla ilgilide bilgi verirsen sevinirim.PS4 (japon) ne sıklıkta akort kaçırır?
Ps4'lerin üzerindeki jt500'ler pek sevilmiyor genelde.Biri kendimin olmak üzere üç tane ps4 çaldım. Çaldığım iki tanesinden biri felaket akord kaçırırken diğeri stabil sayılırdı. Kendi gitarımın üzerindeki jt500 değildi o yüzden birşey söyleyemiyeceğim. Tremolonun iyi ayarlanmaması ile ilgili bir sorun aynı zamanda bu. Deneyip görmek lazım.