hayırlı olsun dostum 🙂
güle güle kullan gitarını
Gule gule kullan kardes 🙂 Iyi secim yapmissin valla.SchismetaL demiş ki:DKMGT mi aldım.bugün itibariyle bende bi jackson ailesinden olduğumdan dolayı çok mutluyum ve artık distribütörlük gelmesini istemiyorum haha 😀 böyle daha değerli ve güzel 🙂
comprehension demiş ki:yakın bi tarihte gitar alıcam.... 2 gitar arasında kaldım....
jackson wrmg
jackson dkmg
yardım edinnnnnnnnnn
leadx666 demiş ki:Ps4 Performer serisi sizce genel anlamda nasıl? Nakit bulabilirsem almayı düşünüyorum fiyatına göre(400 Tl) süper diyorlar tabi bi denemem lazım biyerde ilk ama fiyat ve işçilik saglamlık , kaliite olarak en iyi modeli deniyor. Dogrumu acaba?
SchismetaL demiş ki:ve artık distribütörlük gelmesini istemiyorum haha 😀 böyle daha değerli ve güzel 🙂
ahah, bence de 🙂halilpazarlama demiş ki:ananıda al git jackson.. !
dimeisgod demiş ki:kriz flan yok abi sadece teğet geçti o yuzden bizi vurmadı 🙂 bu arada gercekten bir kaç gitar firmasının üretimini durdurdugu soyleniyor 🙁
ciyzis_kirayzs demiş ki:bu krizde hiç de değerli değil üzgünüm ama 600 liraya hala duran dk2 var kriz acı teğetledi🙂
DaRtH_ErLiK demiş ki:Gule gule kullan kardes 🙂 Iyi secim yapmissin valla.SchismetaL demiş ki:DKMGT mi aldım.bugün itibariyle bende bi jackson ailesinden olduğumdan dolayı çok mutluyum ve artık distribütörlük gelmesini istemiyorum haha 😀 böyle daha değerli ve güzel 🙂
Ben de DKMGT ile EX400 arasindaydim gecenlerde. ESP'nin 400 serisini Endonezya'ya tasidigini duyunca son Kore mali olanlardan alayim dedim. EX400 cok guzel ama hala dusunuyorum bazen "yanlis mi yaptim" diye, neyse gecti artik.
KoRnoManiac demiş ki:hayırlı olsun dostum 🙂
featmen demiş ki:ARkadaşlar Jackson Gitarın USA Yapımı olup olmadıgını nasıl anlarım?
1600 dolara bi gitar alıcam fakat bazı sitelerde 1.199 Dolar gösteriyor,kazıklanmıyalım 🙁 aydınlatırsanız sevınırım
SchismetaL demiş ki:DaRtH_ErLiK demiş ki:Gule gule kullan kardes 🙂 Iyi secim yapmissin valla.SchismetaL demiş ki:DKMGT mi aldım.bugün itibariyle bende bi jackson ailesinden olduğumdan dolayı çok mutluyum ve artık distribütörlük gelmesini istemiyorum haha 😀 böyle daha değerli ve güzel 🙂
Ben de DKMGT ile EX400 arasindaydim gecenlerde. ESP'nin 400 serisini Endonezya'ya tasidigini duyunca son Kore mali olanlardan alayim dedim. EX400 cok guzel ama hala dusunuyorum bazen "yanlis mi yaptim" diye, neyse gecti artik.
KoRnoManiac demiş ki:hayırlı olsun dostum 🙂
teşekkürler arkadaşlar 🙂
dostum bende ec400 ve viper400 alcaktım belki ama deneme şansım olmadığından ve kore olduğundan kıllandım ve dkmgt deneyerek aldım.
dipnot: askıyı tutan demirdeki vida yalama yapmış, çıktı çalarken uçuyodu elimden.. bu yalama olayını nasıl giderebilirim ilgilenirseniz ÇOK sevinirim. teşekkürler