obican demiş ki:"Boy ölçüşemez" lafının yanlış bir seçim olduğuu düşünüyorum, ayrıca benim deneyimlerime göre bolt on gitarlar metal müzikte çok daha başarılı çünkü daha sivri ve kemikli tonları var.
sheliakonur demiş ki:Aynı anda denemedim ama farklı zamanlarda Amerikan Standart Stratocaster da, Deluxe Stratocaster da, Jackson SL2H de denedim. Sonuçta özellikler aynı; en belirgin özellikler olan neck-through yapı ve abanoz tuşeye karşılık olarak bolt-on yapı ve akağaç/gül ağacı tuşeden bahsediyoruz. İstediğiniz kadar manyetiğini, köprüsünü, şusunu, busunu değiştirin; boy ölçüşemez.
Madem ki forum olayından bahsediyoruz, bu forumun amacını tartışalım. Nedir ? Buraya giren insanlarla doğru bilgiyi paylaşmak, yardımlaşarak birbirimize faydalı olmak değil mi ? Orada heyecanla verdiğiniz bilgi yanlıştı ve Charvel/Jackson başlığına bilgi edinmek için giren birini yanıltacak potansiyele sahipti. Evet belki biraz dalgacı yaklaşmış olabilirim, kusuruma bakmayın; üslubumla alakalı bir durum bu. Fakat kesinlikle şahsınıza karşı bir saldırıda bulunmadım.
Benden çok çok daha iyi bilen arkadaşlar var bu gitarları forum'da, onlar da yorumlasınlar bu durumu gelip.
soulwalker demiş ki:sheliakonur demiş ki:Aynı anda denemedim ama farklı zamanlarda Amerikan Standart Stratocaster da, Deluxe Stratocaster da, Jackson SL2H de denedim. Sonuçta özellikler aynı; en belirgin özellikler olan neck-through yapı ve abanoz tuşeye karşılık olarak bolt-on yapı ve akağaç/gül ağacı tuşeden bahsediyoruz. İstediğiniz kadar manyetiğini, köprüsünü, şusunu, busunu değiştirin; boy ölçüşemez.
Madem ki forum olayından bahsediyoruz, bu forumun amacını tartışalım. Nedir ? Buraya giren insanlarla doğru bilgiyi paylaşmak, yardımlaşarak birbirimize faydalı olmak değil mi ? Orada heyecanla verdiğiniz bilgi yanlıştı ve Charvel/Jackson başlığına bilgi edinmek için giren birini yanıltacak potansiyele sahipti. Evet belki biraz dalgacı yaklaşmış olabilirim, kusuruma bakmayın; üslubumla alakalı bir durum bu. Fakat kesinlikle şahsınıza karşı bir saldırıda bulunmadım.
Benden çok çok daha iyi bilen arkadaşlar var bu gitarları forum'da, onlar da yorumlasınlar bu durumu gelip.
Jackson Dkmgt sence nedir?(bolt-on ve rosewood) Söylediklerinin direk yanlış olduğu düşüncesindeyim. Bolt-on sap bağlantısı ve rosewood tuşeyle gayet metal çalınabilir ki ayrıca manyetikte epey bir farkeder.
Kayzerspy demiş ki:2011 Jacksonlar ne zaman cikar
DaRtH_ErLiK demiş ki:Kayzerspy demiş ki:2011 Jacksonlar ne zaman cikar
Chris Broderick Soloist disinda 2011'de Jackson'larda herhangi bir degisiklik/yenilik duymadim. Hepsi ayni modeller. Bence bir degisiklige de ihtiyaclari yok zaten 🙂 Ibanez gibi her sene zibil tane yeni model cikartip kafa karistirmaya gerek yok 🙂 Az olsun, tam olsun :twisted:
Para olaylarini ayarliyayim, ilk alacagim ekipman SLS3 olacak :twisted:
Aynen ben de calmayi bilmiyorum ve RR kasalar icin deliriyorum. Siyah kırmızı bevelli RR24e fena kafayi takmis durumdayim oyle boyle degil. Elektro gitar alacagim parayi toparlamaya calisiyorum heryerden kemerleri sıkmış durumdayım. Bor sitenin ikinci el bolumunde iki adet RR24 gordum ve ikisi de 1500 tlye satilmisti. Delirdim o ilani gorunce. Umarim bana da denk duser bir tanepanik_431 demiş ki:Bu aralar RR3'e taktım. Çalmayıda bilmiyorum ama alıp duvara asasım var. 😆 Özellikle siyahını.
soulwalker demiş ki:Chris dışında sanırım Scott Ian signature da yapıyolar.
Kayzerspy demiş ki:
Bunlar da custom shop şaheserleri 🙂 2011 NAMM'den