Bu gün tünelde 4 tane Jackson denedim;
DXMG ve DK2yi ortadaki dükkanda denedim DK2 floyd rose lu olmasına rağmen hoşuma gitti, üstündeki duncan designed (s s h) larda kötü değildi.(2006 modellerde Seymour Duncan olcaktı di mi?) DXMG nin klavyesi biraz daha farklıydı manyetikler emg hz idi.Emg hz ler istediğim cın cın ı vermedi.Clean tonları da pek iyi değildi.
Tünelin ordaki dükkandada SLSMG ve DKMG denedim.Bu dükkanda bir gariplik var gitarların sesleri güzel çıkmıyor sinir oldum.Geçen gittiğimdede böyleydi.Amfide kötü değil.SLSMG den geçen gün memnun kalmamıstım bu seferde sonuç aynı, dedim bu gitar bi acayip ya, telleri indirmiş akıllının biri bızzlamalardan ses çamur ötesi çıkıyor.Neyse düzellttiler biraz.SLSMG hosuma gitmeye basladı, hafifliğini de sevdim aradığım gitar diyebilirim.Klavye abanoz zaten.Ama emg hz ler kötüydü hiç sevmedim bu gitarda da.
Bir de gariplik var emg takılı gitarlarda ben bir şey çalamıyorum bunu bir türlü çözemedim.Orta manyetiği olan gitarlarda da iyi çalamam ama DK2 de böyle bi sorun olmadı.
Dk2 çok hosuma gitti ama floyd rose düşündürüyor, slsmg ye seymour duncan dave mustaine livewire set taksak nasıl olur?