abi bekliyorum daha yeni verdim ustaya.epey zaman alır.bende çok merak ediyorum.elime geçtiği anda söylerimkatilinek demiş ki:baran nasıl oldu ses peki bende sazlar için üretilmiş gaziantep işi x2n kopyası alıcam(10 ytl falan 😀 ) js30'a.
DaveMustaine_64 demiş ki:Dkmgt daha pahalı çünkü üstündeki emg'ler daha pahalı ayrıca arch top 😉
Ben olsam dk2t'yi tercih ederdim ama herhalde çünkü Jackson'ın olayı zaten sharkfin inlay 🙂
Floyd Rose Speedloader tremolo kullanmışlar. Tellerin iki ucu da kapalı...ChatKing demiş ki:Bu arada bugün farkettim Jackson yeni ürünlerini tanıtmak için Fender'in site tabanına geçmiş.. Ama bi'şeyi anlayamadım 😀
Şu gitarın burguları nerde 🙂 ?
midnite demiş ki:arkadaşlar floydlu gitarda akort nasıl değiştirilir ayrıntılı anlatılmış bir yer var mı forumda? benim gitar dk2 .. eadgbe den başka bi akora geçmek istiyorum ama floyd nasıl kullanılır bilmiyorum..
midnite demiş ki:midnite demiş ki:arkadaşlar floydlu gitarda akort nasıl değiştirilir ayrıntılı anlatılmış bir yer var mı forumda? benim gitar dk2 .. eadgbe den başka bi akora geçmek istiyorum ama floyd nasıl kullanılır bilmiyorum..
bana yardım edecek yardımsever bir kullanıcı yok mu şimdi burda😛? floydu ellemeye korkuyorum neresini önce açmalıyım bilmiyorum..hangi vida,civata nereyi söker?köprü boşta kalınca kasaya zarar vermemesi için neresine destek koymalıyım?